pajak7 píše:sakulajda píše:njn furt je to moc peněz za takovou srandu
To máš pravdu ale já jsem už rozhodnut a hned jak skončí dovolená u ASIATAMU ctak objednávám jen se mi nedaří Zaregistrovat na ASIATAMU.
ELMOD
Re: ELMOD
Ahoj tankani, uz niekto z Vas ma osadeny ELMOD v tanku? Vrta mi v hlave ako je to s tym zvukovym modulom, ak mam zaklz kanonu v mojom tanku Tiger, ci pri vystrele bude fungovat zaklz s zvukovym a svetelnym efektom, samozrejme na RC HeLong. Chlapi podelte sa o skusenosti, alebo budem v tejto oblasti pionierom?
Není to normální SD karta ? ta mikro je opravdu malá a když jsem to měl u Milana v ruce, vypadala velkápajak7 píše:micro SD kartě
Takže by Vláďa poskytl zvuky a pak vhodné i pro T-34pajak7 píše:je možné dokonce vyrobyt svoje zvuky a nakombinovat podle sebe prostě super.
Jak to myslíš ?pajak7 píše: Jízda taky dobrý jen neumím zatočit za jízdy a to mě ser....
Tak to je něco pro mě - já su na ty vánoční stromečkypajak7 píše: Je možno použít dva kulomety ,brzdová světla, přední a zadní světla.
Podporuje to i zákluz a záblesk a to buť Tamiya nebo Heng long .
Pro mě infra nee - když už tak kuličkypajak7 píše: Elmod je připraven i na infra bojový systém takže si myslím že za ty peníze nic lepšího neseženete.
Ájó sem to hold nezgóml důkladněpajak7 píše:Tak velká je jen redukce pro micro SD do čtečky v PC .Není to normální SD karta ? ta mikro je opravdu malá a když jsem to měl u Milana v ruce, vypadala velká
Tož držím palce a čekám na další reference.
hmm tož to nevím (problém 1 ani 2)pajak7 píše:přes ten jejich Konfigurátor seřizují výstupní parametry ale ty by snad měli být nastaveny z výroby že
dle meho by to mělo byt z vyroby naštelovane na připojeni a fertik
No slávapajak7 píše:Tak zatáčení je vyřešeno
No nazdarpajak7 píše: Co mě ale trápí víc je to že jsem připojil zpět vršek a ten už nefunguje vůbec (otáčení věžě,světla,světlo kulometu )opět málé napětí na všech vývodech