Diky, co ty mosazný ozubený kola? Musí se mazat? Sou už opotřebený?
Mám strach taky z těch diod, nebo co to je napájený na motůrkách. Jedna mi při kompletaci zbyla
Pz.IV F2 by Ody
Re: Pz.IV F2 by Ody
Su blbej, proto se furt ptám
V Pz.III, který má už něco najeto, tyto převodovky mám a opotřebené nejsou. Promazané je mám vazelínou. Na motorech se nepoužívají diody, ale kondenzátory, které jsou tam kvůli odrušení. Jsou většinou přiletované mezi pólem motoru a kostrou.zdenislav píše:Diky, co ty mosazný ozubený kola? Musí se mazat? Sou už opotřebený?
Mám strach taky z těch diod, nebo co to je napájený na motůrkách. Jedna mi při kompletaci zbyla
Krasný Pz IV také bych se k tvé kvalitě chtěl jednou dopracovat. Maš i nějakou fotku Pz IV F z konce války v Čechách klidně i kořistníOdy píše:Zdravím kolegové,
po delší době jsem dokončil další stroj, konkrétně Pz.IV F2 z 204 regimentu 22 tankové divize z července 1942 (operace "Fall Blau").
Korba je původní, plastová, vyztužená duralem v horní části, použity jsou "nízké" převodovky, hnací kola v ložiscích, všechna kola a pásy jsou v kovu. Elektronika je CLARK TK22 pro Pz.IV, na zákluz jsem poprvé použil servo. Označení je nastříkané přes masky.
Mas to moc moc hezky! Povedeny stroj, jen ty numera jak jsou velke tak svitej byle, trosku bych je zatupoval prachem mozna odrel misty a proskrabl aby bylo jako dle sablony, ale to neber vazne a spatne, ale rikam ...moc pekny