T 34/85

Ody
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
12
Lokalita: Plzeň

Re: T 34/85

Příspěvek od Ody »

Vojta.. píše:Zdravim ...ja bych do toho rozhodně nešel...podvozek je udělany hrozně , když se na něj lepe podivate . :oops: srovnejte podvozek tohohle tečka s tečkem torra nebo skutečneho tanku
;)
Ten divně vypadající podvozek mě zaujal taky. Zde v tomto odkaze dole je to na obrázcích dobře vidět:

http://www.rcuniverse.com/forum/rc-tank ... glong.html

Možná, že by šlo snížit odpružení, aby si to sedlo a vypadalo to reálněji.
pan.peta
PzKpfw IV
PzKpfw IV
11
Lokalita: Hodonín

Příspěvek od pan.peta »

mrst píše:udělal jsi lépe...je to lepší podvozek
Doufám,že budu mít míň starostí s podvozkem jak u Tigra puffy .Balcine,objednal jsem i Elmod :lol: :lol: :lol:
simach1999
PzKpfw II
PzKpfw II
11
Lokalita: Přerov - Újezdec

Příspěvek od simach1999 »

Máte někdo to Téčko od heng longa doma? Jaký je? Stojí za to? Co znamená ten nový zvukový modul?
spitfiremk1
PzKpfw IV
PzKpfw IV
13
Lokalita: Bochoř Bezručova 287 750 00 okres Přerov

Příspěvek od spitfiremk1 »

Vojta.. píše:Zdravim ...ja bych do toho rozhodně nešel...podvozek je udělany hrozně , když se na něj lepe podivate . :oops: srovnejte podvozek tohohle tečka s tečkem torra nebo skutečneho tanku
;)
No vypadá to, že tady hodnotíte dojem z fotky a nemáte ještě tank na stole... ssad Já na své téčko od torra hledím denně co kolem něj jdu a v ruce ho mám 2x týdně, výkresy sedí s torrem suprově.. Nedalo mi to a postavil svůj model do stejné pozice jako je ten od HL na fotoodkazu na stůl a díval se pod cca stejným úhlem na můj tank a mohu na 90 proc. tvrdit, že je vše v pořádku..Co v pořádku není, je akorát to, že pásy by chtěly přidat jeden dvoučlánek, aby si poslušně lehly na pojezdová kola. mezera mezi koly a blatníkem odpovídá, ale ty našponované pásy těsně pod ním, tank opticky zvyšují. Navíc je napínací kladka na excentru pootočena do pozice maximálního napnutí pásu, takže pokud je zachován systém od Torra, že se dá přestavovat, je třeba s ní sjet dolů a blíž prvnímu kolu a možná článek na víc nebude třeba..Pokud HL napínání neřeší, jako na všech svých modelech, bude problém..mám totiž podezření, že se nejedná o Torro, ale o trumpetera, protože má správný tvar poklopu řidiče, s kulatými rohy (což Torro má špatně a hranaté) Dále si nedovedu představit, jak by mohli tak blbě zvýšit podvozek, jak tvrdíte, To by museli ta ramena mít možnost vyvěsit se dost hluboko pod tank, nebo by model musel mít i nesprávnou větší výšku vany a ramena by šla až na dno v ní..A to je hloupost , protože boční proporce-výška vany-i celkové obrysy sedí ve zvětšení fotky na monitoru do velikosti modelu od Torra a dá se vše přeměřovat přenášením mír z obrázku na tank a opačně..Pokud zjistíte něco nového, budu rád..Být tento model k dispozici před dvěmi lety, šel bych do něj..Nemusel bych řešit přeměnu vitrínového modelu na funkční, viz sekce T-34 na 40 mhz..
nejde li o život, jde o hov .......
sakulajda
Moderátor
Moderátor
15
Lokalita: Dolní Kounice

Příspěvek od sakulajda »

spitfiremk1 píše:
;)
No vypadá to, že tady hodnotíte dojem z fotky a nemáte ještě tank na stole.
To nemám to je pravda. Někdo jiný ano a asi je třeba si s tím pohrát.

http://s1130.photobucket.com/user/Smudg ... Long%20T34
foto 8, 10, 38, 38, 41, ...

http://www.youtube.com/watch?v=jDhO3Bk05Bw

Obrázek
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
sakulajda
Moderátor
Moderátor
15

Příspěvek od sakulajda »

Články:
sakulajda
Moderátor
Moderátor
15

Příspěvek od sakulajda »

Články:
sakulajda
Moderátor
Moderátor
15

Příspěvek od sakulajda »

Otazka zni:
Chceme neco se zadmimi koly delat?
Problem Tecka v 16tine je, ze ma u zadniho kola maly nabeh a hned se to zajeteli bordelem. V lepsim propade pak nejede, v horsim se roztrhne pas. Prave toto resi vyssi nemaketovy nabeh na zadni kolo ....
Články:
spitfiremk1
PzKpfw IV
PzKpfw IV
13

Tajně jsem doufal, že se ozveš zrovna ty a vneseš světlo... slol Potvrzuješ mé přesvědčení, že vše tohle mají na svědomí ramena, mající možnost se více postavit a ten, kdo to na těch fotkách recenzuje a porovnává, tak podkládá dorazy ramen plastem, aby tank v nezatížené poloze nevypadal jak zednická koza...jinak tank je hrubší verzí Torra s velmi zjednodušeným detailováním a hyzdí ho airsoft, kola jsou, jak je zvykem u HL celoplast bez gumových obručí.ale i tak je to dobrý základ na nepříliš složité úpravy..
spitfiremk1
PzKpfw IV
PzKpfw IV
13

pechy píše:No panove uz ho mam doma a delam na nem ,bude hodne prace ale zas tak spatne nevypada a po upravach to bude pekna klasika na tankodromu.

Tak makej a posílej zkušenosti a fotky ;)
Odpovědět

Zpět na „Novinky“