Moduly TK22 CLARK
Re: Moduly TK22 CLARK
Zdar Pechy - máš přepnutou volbu v nastavení "Main Gun Function Mode" na kód 4 "Gun elevation servo Mode"?
Pak by to mělo fungovat:
J4.1. Signal( White Wire)
J4.2. +5V ( Red Wire)
J4.3. Battery - (Black Wire)
implicitní nastavení je totiž "TAMIYA RECOIL MODE"
Taky to vyzkouším.
Pak by to mělo fungovat:
J4.2. +5V ( Red Wire)
Taky to vyzkouším.
Takže jsem to vyzkoušel a po přepnutí v nastavení fungují obě serva tj. servo zákluzu i servo elevace.pechy píše:d pechy v pát 14. čer 2013 13:10:06
Ody píše:Zdar Pechy - máš přepnutou volbu v nastavení "Main Gun Function Mode" na kód 4 "Gun elevation servo Mode"?
Pak by to mělo fungovat:
J4.2. +5V ( Red Wire)
Taky to vyzkouším.
Skoro mám chuť si Pershinga pořídit...pechy píše:Dalsí modul od clark na světě tentokrát pro tank M 26 Pershing
http://www.youtube.com/watch?v=besBLG8n0t8
CLARK vydal další zvukovou variantu modulu, tentokrát pro Jagdpanthera (TK22-JP):
German JadgPanther with Flammenvernichter Muffle
Main armament:8.8cm
Secondary armament: Mg 34
Engine: Maybach HL 230 P30 with Flammenvernichter Muffle
Gun elevation: Manual
Gun rotation: Manual
German JadgPanther with Flammenvernichter Muffle
Main armament:8.8cm
Secondary armament: Mg 34
Engine: Maybach HL 230 P30 with Flammenvernichter Muffle
Gun elevation: Manual
Gun rotation: Manual
Na stránkách výrobce http://www.clark-model.com/eng/index_e.html je v sekci "TK20 series" v návodu nově umístěn popis jak ke CLARKu TK22 připojit zákluz Asiatam.
Kde nejlepe sehnat clark tk22 ? U nas asi nikde,ze ? Prosil bych poradit od nekoho kdo kupoval info jak nakup probiha...diky
Prave, ja soudim tedy jen dle videii na youtube ale ten zvuk se mi fakt libi, ja schanim na jagdpanthera a koukal jsem ze maji tk 22 -jp)) tak diky kouknu na ty stranky co rikas, dikes
Na stránkách http://www.clark-model.com/eng/index_e.html jsou uveřejněny informace o chystané nové řídící elektronice této firmy "TK60".
Super vlákno!!!Díky za něj !
-
- 8
- Lokalita: Ostrava
Zdravím,
při výměně řídicí jednotky u T-34 od Taigenu za Clark TK22, stačí objednat pouze modul, nebo musím objednat i jiné kabely, či mi budou pasovat původní kabely (tedy hlavně konektory), co už jsou v tanku na kabelech?
Co jsem viděl videa instalace TK22, tak by měly sedět, ale raději se ptám, abych pak nemusel nadávat, že musím ještě něco doobjednávat
Děkuji.
při výměně řídicí jednotky u T-34 od Taigenu za Clark TK22, stačí objednat pouze modul, nebo musím objednat i jiné kabely, či mi budou pasovat původní kabely (tedy hlavně konektory), co už jsou v tanku na kabelech?
Co jsem viděl videa instalace TK22, tak by měly sedět, ale raději se ptám, abych pak nemusel nadávat, že musím ještě něco doobjednávat
Děkuji.
Naposledy upravil(a) Lovecrossed dne 02 led 2016, 16:31, celkem upraveno 1 x.