torro
Re: torro
[quote="Milan"]A jde hlavně o tu věž a taky co s převodovkama.Původně tam jsou na 9,6 V a HL má 7,2 V ????
Mám cukání do toho ale jít.Nějak to jít musí.
Milo ta přestavba není problém na Německém foru co jsi dával fotky tak tam je popsaná přestavba T 34 na HL ovládání .
Co se tíče toho napětí tak těch 9.2 je jen napájecí napětí elektroniky ale do motorú pujde napětí menší alespoň u HL to tak je .Tak koukni na ty Němce.
Mám cukání do toho ale jít.Nějak to jít musí.
Milo ta přestavba není problém na Německém foru co jsi dával fotky tak tam je popsaná přestavba T 34 na HL ovládání .
Co se tíče toho napětí tak těch 9.2 je jen napájecí napětí elektroniky ale do motorú pujde napětí menší alespoň u HL to tak je .Tak koukni na ty Němce.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Milane ,
já tedy vidím problém i jinde a to na frekvenci 27MHz. Na srazech a když je víc tanků ....je problém s rušením. Tak tedy myslím, že když přestavba, tak na alespoň 40 MHZ.
mrst
já tedy vidím problém i jinde a to na frekvenci 27MHz. Na srazech a když je víc tanků ....je problém s rušením. Tak tedy myslím, že když přestavba, tak na alespoň 40 MHZ.
mrst
Rezi tam moc nevidím a špinavej je proto protože se právě učastnil Bitvy u Kursk a tam bylo dost bláta na zašpinění všech zučastněných.Volltreffen píše:Milane,tank je super a určitě tě to stálo fůru času a trpělivosti,ale co furt máte s tim že tank musí bejt rezavej,špinavej a musí smrdět?
No a smrdět musí protože jezdí na naftu . No a tady máš pár obrázkú jak to vypadá když se bojuje doufám že se kolegové z druhého fora nebudou zlobit