Foto pořízené dnes.U nás v rovinnách je už teplo.pajak7 píše:Vzorky nemám ale koukam na ten pěkný most Adame To je dnešní fotka? Já že já mám na zahradě ještě 20 cm sněhu .A vy chlapci už pomalu aby jste sekaly trávu
TANKODROM
Re: TANKODROM
Mám na svém tanku-přilby,kanystry(jsou na nich vylisované nápisy),náboje do kanonu,propojovací háky lan.Poslat by se to dalo.Milan píše:No dobrý,Ty se nezdáš
Já dnes vyjezdil 4 baterie.Hele mám kontakt na pána co dělá odlitky z Resinu.Udělá prakticky cokoli,ale potřebuje vzorky.Nemáš něco???Tímto bych chtěl poprosit i Vás ostatní a nechal bych nadělat větší série a vyšlo by to levněji.Za sud chce pán 60 Kč.Potřebuji od někoho vzorky po kuse - kanystr,sud,přilbu a vše co by jste potřebovali odlít.Poslal bych mu to a on se s tím již popere.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Mrkni na soukromou zprávu.
Foceno 5.4.09.Tady u Prahy už je léto.Vydrž a vyrazíš do boje také bez sněhu ale na promoklém terénu.pajak7 píše:Vzorky nemám ale koukam na ten pěkný most Adame To je dnešní fotka? Já že já mám na zahradě ještě 20 cm sněhu .A vy chlapci už pomalu aby jste sekaly trávu
-
- PzKpfw IV
- 15
- Lokalita: Bavorov
No tak takhle vypadá ten můj tankodrom ale není to ještě celé no ještě na zahradu zas příjde bazén a pokud bude materiál tak do rohu půjde
Naposledy upravil(a) long.michael dne 16 dub 2009, 22:20, celkem upraveno 1 x.
Nějak jsi zapoměl na obrázky toho tvého tankodromu.Adamlong.michael píše:No tak takhle vypadá ten můj tankodrom ale není to ještě celé no ještě na zahradu zas příjde bazén a pokud bude materiál tak do rohu půjde
-
- PzKpfw IV
- 15
no zas mi blbne přípojení ale sou ty fotky na mích stránkách no jo to celej ufoun.A stále mi nejde dělat hodně věcí.Odkaz na ně mám na profilu
No to máš úrodičku tanků na tom tvém tankodromu, jen aby tě nějaký debil neudal pro nedovolené ozbrojování...Milan píše:Posílám pár dnešních fotek.
Radek
-
- PzKpfw IV
- 15
No tak zkouším předělat tankodrom z kamenů zkouším ho nějak vydláždit.A pak se okolo dá asi nějaký plevel .
No jen musím na kameny současně plánuji krytý tankodrom na půdě ta tráva tem tankům moc nesvědčí ta tráva a ani moc písek tak nahoře to asi udělám všechno z desek a pokreju to asi kobercem nebo látkou.No tak zatím pracuji na plánech a tak do zimy to zvládnu určitě něco možná udělám z kamenů jen přemýšlím tam udělat bunkry musím vymyslet z čeho by to šlo udělat a hlavně ty převody na rozměry mi dělají docela problémy do měřítka 1:16
No jen musím na kameny současně plánuji krytý tankodrom na půdě ta tráva tem tankům moc nesvědčí ta tráva a ani moc písek tak nahoře to asi udělám všechno z desek a pokreju to asi kobercem nebo látkou.No tak zatím pracuji na plánech a tak do zimy to zvládnu určitě něco možná udělám z kamenů jen přemýšlím tam udělat bunkry musím vymyslet z čeho by to šlo udělat a hlavně ty převody na rozměry mi dělají docela problémy do měřítka 1:16
Co kdyby jsi na bunkry zkusil ITON.Dobře se opracovává,porovitost povrchu by mohla také být podobná k betonu.Přepočty měřítek zvládneš.Adamlong.michael píše:No tak zkouším předělat tankodrom z kamenů zkouším ho nějak vydláždit.A pak se okolo dá asi nějaký plevel .