T-34/85
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Re: T-34/85
Jo jo Pajak má pravdu, sám jsem si do něj naběhl a potom mě to stálo spoustu, ale spoustu práce, z něj udělat kvalitní tank viz tadyhttp://www.mujtank.tym.cz/tigropanther- ... er-a-t774/
Takže TIGROPANTHERA nebrat, pokud si s ním nechceš pracovně pohrát jako já
Jdi určitě do toho KV-1, pokud ti nevadí rusáci.
Je to ted rozhodně nejlepší tank s jízdními vlastnostmi i v základní koupené verzi.
Michal
Takže TIGROPANTHERA nebrat, pokud si s ním nechceš pracovně pohrát jako já
Jdi určitě do toho KV-1, pokud ti nevadí rusáci.
Je to ted rozhodně nejlepší tank s jízdními vlastnostmi i v základní koupené verzi.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Aha...no a další problém...rusák ano... ale!
KV-1 se mi vážně moc nelíbí
Já mám radši střední tančíky u rusu
jako co jsem četl tak ta kv je fakt dobra ...ale!!!
KV-1 se mi vážně moc nelíbí
Já mám radši střední tančíky u rusu
jako co jsem četl tak ta kv je fakt dobra ...ale!!!
T-34/85 v základu od Torra pouze infra (airsoft se nikdy neprodával), pouze nekvalitní-neproporcionální-omezená RC ouprava, špatně jezdí v těžkém terénu, ... .
Pokud tomu nehodláš věnovat hromadu času a peněz, tak ani náhodou.
Když ne KV-1, pak Panthera ano, ale jen a pouze tu poslední opravdovou verzi.
Ale toto vše je tu milionkrát popsáno a ostřílení mazáci už moc na takováto témata nereagují, aneb hledej šmudlo. Je tu vše, jen najít.
Pokud tomu nehodláš věnovat hromadu času a peněz, tak ani náhodou.
Když ne KV-1, pak Panthera ano, ale jen a pouze tu poslední opravdovou verzi.
Ale toto vše je tu milionkrát popsáno a ostřílení mazáci už moc na takováto témata nereagují, aneb hledej šmudlo. Je tu vše, jen najít.
Zdravím,
jako ona ta KV-1 není úplně něják strašně škaredá, ale jsou prostě lepší stroje
Pokud je na tom opravbdu tak dobře, že to s ní jde jezdit bez nějákých úprav, tak to opravdu stojí za velké zvážení, protože to je něco jinýho.
Jak píšete, Panther je fajn, je pěknej, ale není to Pather, co byl, teda co ho tak dokážu porovnat.
Právě jsme hledal ruský stroje, protože jsem si je oblíbil ve Wotku, (hra World of tanks) tam prostě ruský mašiny jedu a nestěžuju si
Proto jsem se ptal více na tu T-34, protože jsem fakt víc nenašel, což mě mrzí, že toho není více
Ostatně pokud to KV-1, ze kterýho obchudku jej vzít, aby to byl ten správný, nebo je to jedno a jsou všude stejn good verze?
Přemýšlím, jestli by to šlo něják upravit, aby to vypadalo trochu jinak ..budu muset porovnávat
Díky...mrknu na vlákno přímo o KV-1 a dozvím se více
jako ona ta KV-1 není úplně něják strašně škaredá, ale jsou prostě lepší stroje
Pokud je na tom opravbdu tak dobře, že to s ní jde jezdit bez nějákých úprav, tak to opravdu stojí za velké zvážení, protože to je něco jinýho.
Jak píšete, Panther je fajn, je pěknej, ale není to Pather, co byl, teda co ho tak dokážu porovnat.
Právě jsme hledal ruský stroje, protože jsem si je oblíbil ve Wotku, (hra World of tanks) tam prostě ruský mašiny jedu a nestěžuju si
Proto jsem se ptal více na tu T-34, protože jsem fakt víc nenašel, což mě mrzí, že toho není více
Ostatně pokud to KV-1, ze kterýho obchudku jej vzít, aby to byl ten správný, nebo je to jedno a jsou všude stejn good verze?
Přemýšlím, jestli by to šlo něják upravit, aby to vypadalo trochu jinak ..budu muset porovnávat
Díky...mrknu na vlákno přímo o KV-1 a dozvím se více
Hotovo
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
V Pivíně jsem byl na závodech mopedů S-11 a podobných.Takovou srandu jsem ještě nezažil a dodnes na to vzpomínám.Super zážitek. Jinak se zde stále opakuje Panther a někteří noví si pletou Panther s jakopantherem. Pokud máte po ruce někdo foto obou,tak je sem prosím dejte,ať už jednou provždy vytěsní jakopanthera . Jinak z Pivína to máš ke mě asi 40 minut autem,tak se můžeš stavit na prohlídku a hned ti bude jasno co zakoupit. Poslední dobou strašně forum zlobí.Máte taky takové poznatky ???
Mílo takže se mě to nezdá, že každé načítaní stránky trvá věčnost, nebo se to uplně přeruší, čím to může bejt? to jsem rád že nejsem jediný Vojtiš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
Inu těc závodech vím, bývávalo. Ale to šlo mimo mě, já jen malý mladý diváček
TAk autí není, ale nsad se bude něják dát dostat.
Pokud dobře chápu, tak tank prodávaný jako Panther, není Panther, ale jenom to má takový název, že?
co vy máte vše za tančíky? )
Díval jsem se na tu KV-1..jako není zlá, ale kdyby se mi něják podařilo, případně mi někdo pomohl jí jen trochu přetunit na KV-1S ... (případně IS, ale na to už je trochu jiný podvozek myslím)...bylo by to moc fajn, Tak KV-1S má malinko jinou věž, co jsem si všiml a hlavně delší lauf, což dělá ten tank hezčím
Myslíte, že by se to dalo vykoumat v domácích podmínkách? )
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ke_Tx.html
to mě to tak neblbne tedy
TAk autí není, ale nsad se bude něják dát dostat.
Pokud dobře chápu, tak tank prodávaný jako Panther, není Panther, ale jenom to má takový název, že?
co vy máte vše za tančíky? )
Díval jsem se na tu KV-1..jako není zlá, ale kdyby se mi něják podařilo, případně mi někdo pomohl jí jen trochu přetunit na KV-1S ... (případně IS, ale na to už je trochu jiný podvozek myslím)...bylo by to moc fajn, Tak KV-1S má malinko jinou věž, co jsem si všiml a hlavně delší lauf, což dělá ten tank hezčím
Myslíte, že by se to dalo vykoumat v domácích podmínkách? )
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ke_Tx.html
to mě to tak neblbne tedy
KV-1S má tuším Olda z Kobeřic, koukni do vlákna KV-1 Kobeřice by Olda.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!