Tiger 1
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: Tiger 1
Když v Imagesacku klepneš na tu ikonku " i " vedle obrázku otevře se ti okno a tam okopíruj vše,co je v tom největším okně - Forums a to sem pak celé vlož.Pak se budou zobrazovat fotky a ne jenom odkazy.
Zkus to. Jinak práce na tanku dobrá.
Zkus to. Jinak práce na tanku dobrá.
Z mého tanku mi zbyly originál nálepky TIKI, mohl bych ti to v případě zájmu zaslat dopisem . Jestli máš zájem napiš mi SZ.
Čus.
Čus.
Jo vkladal som to cez tablet a tam sa zobrazuje len verzia pre mobil. Tie prve fotky tak mam. Opravim to ked zapnem pc.
Jo tie nalepky by neboli zle. Poslal som SZ.
Jo tie nalepky by neboli zle. Poslal som SZ.
Bohužel až dneska jsem ti poslal Ježíška . Doufám, že ti dorazí ještě pod stromeček. Zakřivení dobré, až to nabarvíš a uděláš stínování vodovkama, dle rady na foru, tak to bude vybadat dobře.
Čus Ivo.
Čus Ivo.
Jeden jezisek uz prisiel (kovova vana, dve helmy a kovove poklopy)... Teraz tesim na tvojho jeziska. Dnes som smutne pozeral postovu schranku. tak to dufam aj ja. A este raz dakujem. ono to bolo kranse vypalene od zippo zapalovaca (len som to prestriekal), a maly svajciarsky noz spravil svoje. Patina pride snad neskor...
trosku pokrivenia...
filtre...
rozhodol som sa aj pre ventilator... je zapojeny namiesto "kouraku" do rx-18 aj s povodnym vypinacom... TIGER INTEL INSIDE!
ulozenie v novej vani... repro zatial navolno
zakrytie prevodoviek... zadny priehladny diel je z krabicky z ipod shuffle. tie kryty z vrchu su nalepene na ten zadny diel a vsunute pod prevodovky. "vyrobene" zo starej rontgenovej snimky... proste co dum dal... premazane sprejom na retaze na motorky...
Kovove poklopy... a tu som zatial skoncil... rozmyslam ako nainstalovat pojazdove a napinacie kolesa... osky nemam... napinacie koleso je plast, pojazdove tiez...
tu su este zdeformovane filtre...
filtre...
rozhodol som sa aj pre ventilator... je zapojeny namiesto "kouraku" do rx-18 aj s povodnym vypinacom... TIGER INTEL INSIDE!
ulozenie v novej vani... repro zatial navolno
zakrytie prevodoviek... zadny priehladny diel je z krabicky z ipod shuffle. tie kryty z vrchu su nalepene na ten zadny diel a vsunute pod prevodovky. "vyrobene" zo starej rontgenovej snimky... proste co dum dal... premazane sprejom na retaze na motorky...
Kovove poklopy... a tu som zatial skoncil... rozmyslam ako nainstalovat pojazdove a napinacie kolesa... osky nemam... napinacie koleso je plast, pojazdove tiez...
tu su este zdeformovane filtre...
Neví někdo jaký poměr převodů má RC TANK 1:16 GERMAN TIGER KOUŘ. A ZVUK. EFEKTY + KOV.TUNNING od Pelikána? Má někdo tento model? Jaké jsou zkušenosti??
Do tanku v tank ...
World of Tanks
World of Tanks
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Je to jedno jestli je od pelikána nebo jiného ptáka pořád je to jen základ a jediné plus jsou kovové pásy a převodovka stejně se ůpravám nevyhneš...Jestli chceš kvalitu koukni na německé stránky www.rctank.dedzenda7 píše:Neví někdo jaký poměr převodů má RC TANK 1:16 GERMAN TIGER KOUŘ. A ZVUK. EFEKTY + KOV.TUNNING od Pelikána? Má někdo tento model? Jaké jsou zkušenosti??
a tam myslím Tigra který co se jízdybez ůprav podvozku týka najdeš ale počítej s vyšší cenou ale vyplatí se
Kingtiger Sd.kfz. 182
To je ta prevodovka a ten model co je vidiet u mna na obrazkoch... ta je nanic. Hotove s lepsimi prevodovkami sa predavaju len v nemecku. Tu od pelikana treba vymenit za lepsiu.