BVV 10.03. 2012 - ITEA
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: BVV 10.03. 2012 - ITEA
Ondro myslíš, že to v hale bude na klubová trička ???
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Dobrý nápadRudyn píše:Ondro myslíš, že to v hale bude na klubová trička ???
Odpověď viz fotky z minulého roku
http://www.rctruckbrno-eshop.cz/rc-mode ... -10-3-13-3
jinak tam má Oldřich napsáno
http://www.rctruckbrno-eshop.cz/rc-mode ... VIDET-2012
Modelová silnice pro trucky, hlína pro stavební stroje,terén pro tanky a terenní auta, bazén pro lodě.
Já beru Tigra krystal 3, ale zatím nemá kámo protože stále dodělávám detaily, doufám že to nevadí, čau Vojtiš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Ahoj.Vojtiš píše:Já beru Tigra krystal 3, ale zatím nemá kámo protože stále dodělávám detaily, doufám že to nevadí, čau Vojtiš.
Kamo nevadí. Já su hlavně zvědavé, kolik placu pro nás na ježdění bude !!! Minulý rok si kluci z RC auta Kobylí ztěžovali, že neměli pořádně kde jezdit. V soboru víc parkovali, než jezdili. V neděli už se jim jezdilo lépe !!!
Zase su rád, že nás bude více a budeme se moci střídat a kouknout na výstavu. Chlast nemožu, budu autem, tak budu "glgat" sodovky a kafé.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Snad se kousek místa najde, hlavně aspoň kousek terénu, po zemi mně to moc nebaví toho mám doma dost.
Tak já beru KV-1B v El modu
co si myslis,že ti s tim bude doktor dělat , šlápne ti na to a bude vymalováno tak by to spravil Milan
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Ahoj Stoklásku.Stoklas píše:co si myslis,že ti s tim bude doktor dělat , šlápne ti na to a bude vymalováno tak by to spravil Milan
To od tebe není hezké takhle mluvit. Esli mám mít tank rozbitý tak NEJEDU !!!!!!
Ale pojeď, Zdeňek si dělá srandu neznáš ho, je samá sranda a votom to je čau Vojtiš.
Jiste uz ma pripravenou sadu servisnich kladivbalcin píše:Stokline,tak Milan možná,ale muj přimář mě spraví elektroniku,páč mě začal zlobit Elmod.Už to víš co se bude operovat?
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky