BEIER zvukový modul USM HL
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Re: BEIER zvukový modul USM HL
Moc pěkný zvuky akorát když už jsi to tak pěkně vymazlil ještě bych doplnil to vyrušení cuknutí tanku při výstřelu
Kingtiger Sd.kfz. 182
Je to paráda ty zvuky, jak elmod také jsem majitelem tohoto modulu jen čekám na zapojení od šikovnýho Kuldy, já tomu prd rozumín čau Vojtiš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
Dá se to zkombinovat s "Anticukem" ARM02? Kde to mají?
Měl bych jeden dotaz, co je podle Vás lepší, tento modul a nebo IBU Battle system se zvukem?
Mam standartní Heng Long sadu, ale chtěl bych jí předělat na Torro 2,4 GHz http://www.asiatam.com/taigen-elektroni ... -1019.html
Co by jste doporučili.
Děkuji za odpovědi.
Mam standartní Heng Long sadu, ale chtěl bych jí předělat na Torro 2,4 GHz http://www.asiatam.com/taigen-elektroni ... -1019.html
Co by jste doporučili.
Děkuji za odpovědi.
Včera usazeno do Tigeru a naladěny zvuky - pokud hodláte využít řízení HengLong a vylepšit zvuky, tento modul je opravdu parádní.
Ondro je to něco parádního, vůbec nelituji peněz, dnes jsem udělal repro bednu z balzy a zvuk je o 100% lepší hlavně více basů, takže luxus doporučuji na RX-18.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!
to jsem rád, že jsi spokojenýVojtiš píše:Ondro je to něco parádního, vůbec nelituji peněz, dnes jsem udělal repro bednu z balzy a zvuk je o 100% lepší hlavně více basů, takže luxus doporučuji na RX-18.
akorátj sem zapomněl na natočení videa, tak když se ti bude chtít, mohl by jsi něco spáchat
Proč otom vůbec píšete když nemáte důkaz (video)
To je samozřejmě sranda ale na video se nemůžu dočkat
To je samozřejmě sranda ale na video se nemůžu dočkat