Ajo tákMilan píše:Ještě není vyhráno.Musel jsem ho přihlásit.Co se bude dít teď ..... ?????
Sraz Cvrčovice
Re: Sraz Cvrčovice
Kulďásku budeš se divit ale po strátě 16 kg mě je taky zima jen se kouknu na ty fotkysakulajda píše:ba ba zima byla, ale pro takového Pavla z Jizerek tady bylo jak u mořemrst píše:kulďásku...super fotky, ale ta zima
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Dnes byl u nás dětský den,tak jsem tam byl jezdit.Se mnou se zůčastnil taky Baca s paní ,Daniel a moje žena.Tak jsme si zařádily a kupodivu nezmokli.Teď opravuji.
Nějaká větší závada?
To tady je rámus od Desenské pouťi už aby byly pryč.Koukám že jste tam měli i zvěřinec .Je dobře Milo že se nebojíš dětí a jdeš i mezi své a jak to myslím ,no moje manža (ta pancéřová)říká že jsme jak malá děcka
To dobře znám, moje žena tvrdí, že další dítě nepotřebuje už má dvě (dcera a já) , takže suma sumárum 1.6. byl svátek nás všech
116.Panzer model club Wiking
www.rctankmodel.cz
www.rctankmodel.cz
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Takže předpokládaný termín dalšího srazu ve Cvrčovicích bych vyděl asi na 23.7.2011 a v případě špatnýho počasí 30.7.2011. Takže kdo přijede ?
Je třeba mít ještě dostatek času na opravy techniky do Lešan.
Je třeba mít ještě dostatek času na opravy techniky do Lešan.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
23.7. jsem v Beltringu
30.7.....anglický tábor mých dcer
mrst
30.7.....anglický tábor mých dcer
mrst
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
30.7 bych mohl mám volný víkend ale záleží jak na tom budou ostatní ale moc rád bych se zučastnil
Kingtiger Sd.kfz. 182