NOVINKY
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: NOVINKY
Vite pane doktore,moře mi nedělá dobře.Tam trpím průjmama.
Tak jeď Bedřichu do Pelhřimova a prohlídni si krematorium,ať víš do čeho deš......
Tak jeď Bedřichu do Pelhřimova a prohlídni si krematorium,ať víš do čeho deš......
- crossbone
- PzKpfw III
- 14
- Lokalita: doma u rodičů okr. Prostějov
Ještě jedna zajímavá novinka na rctank.de http://www.rctank.de/product_info.php?products_id=1420, škoda, že není věž Porsche, chci mít obě verze, ta nová od HL, zatím jsem zatím nikde neviděl, jen preorder.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Ta novinka na rc tank je zajimvá,ve spojeni s tou spodni vanou bude ten Kingtiger myslím co se týká jízdních vlastností dost realistický a vyjde to i na docela dobrý peníze
Kingtiger Sd.kfz. 182
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Mně Asiatam jede.sakulajda píše:jede Vam Asiatam ? mě ne
- crossbone
- PzKpfw III
- 14
Asiatam jede, ale je tam od 1.7. dovolená, k tomu KT tu vanu jsem již pořídil dříve, vana dobrá je to TORRO, bohužel kola, jsou k tomu dodávána zvlášt bez hřídelek, takže řeším hřídelky na ty kovová kola, objednal jsem je na rctank.de, zatím stále nejsou, jen ta spodní vana, s kolama a kovovýma pásama a motorama je váhový masakr, když k tomu přidám ten horní díl, tak nevím jestli se to rozjede.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Kovová věž na toho KT je podle mého dost velký nesmysl, ten spodek je super mám ho také , s váhou souhlasím je větší, ale kovová věž !!!! K čemu, špatně se na to vše přidělává,, špatně se to patinuje a opracovává, a že má zákluz to je jediný plus, ale ten se dá docela dobře dodělat, hlaven i ustovou brzdu v kovu koupíš, zákluz se zábleskem taky a potom to jen osadit do původního KT ajeto.
Podvozek mít zmáknutej v kovu je celkem základ, ale vrch je zbytečnost.
To je můj názor.
Michal
Podvozek mít zmáknutej v kovu je celkem základ, ale vrch je zbytečnost.
To je můj názor.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
večer už mi taky jel, nejaky vypadek serveruMilan píše:Mně Asiatam jede.sakulajda píše:jede Vam Asiatam ? mě ne
mam uz 14 dni zasilku a dle sdeleni prijemce zasilka nikde, to sem se zas blbec do neceho namocil
- crossbone
- PzKpfw III
- 14
Možná máš pravdu, je to asi prasečina s kovovou věží na KT, můj záměr nebyl kupovat tu vrchní část na KT s kovovou věží, ale pořídit ten nový HL KT v provedení Porsche se zákluzem, (ta cena, také odpovídá prakticky ceně, celého tanku 160-180 E) a dát to na ten kovový podvozek, protože produkční Henscheláckou věž mám na KT od Mattora, je to BB bez zákluzu, ale samozřejmě ten se dá dodělat, abych měl obě verze.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Narazil jsem na " pro mně nové forum "
http://www.rctankregiment.com/rctankforum/
Kdo již zná nereagujte ....
http://www.rctankregiment.com/rctankforum/
Kdo již zná nereagujte ....