El-mod

Zeptejte se ostatních uživatelů nato, co Vás zajímá, nebo s čím potřebujete pomoct.
Odpovědět
Milan
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov

El-mod

Příspěvek od Milan »

Na srazu v Ořechově jsem se neskutečně potýkal s řízením mého těžkého Panthera za pomoci El-modu.
Vláďa S.poslal konfigurátor a s Kuldem jsme to zkoušeli přeprogramovat ale nešlo to.Tak jsem se naštval a El-mod jsem přehodil do lehkého Panthera D a je po problému.
Myslím si,že El-mod není stavěn na tak těžké tanky.Jedině bych tam musel dat ještě redukce.Nevím jak se bude chovat Tiger ale můj Panther mněl potíže se zatáčením.Takže borci,pozor na váhu stroje.Někdy méně je více.
Do těžkého Panthera jsem zpět zabudoval RX-18 a je pokoj.Zítra ještě proběhnou u obou tanků testy v terénu,ale podle předběžného ježdění na vyšším koberci bude asi vše OK.
Je to můj názor na věc. ssad
Rudyn
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.

Re: El-mod

Příspěvek od Rudyn »

Ahoj Mílo.

Já Elmod zatím nemám ale myslím si, že vyšší váha tanku dávám obyč. převodovkám a standart elektronice zabrat.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Milan
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
15
Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov

Re: El-mod

Příspěvek od Milan »

Tak jsem testoval oba tanky v terénu a vše OK.Oba se chovají podle mých představ.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“