figurky němčourů
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: figurky němčourů
Ahoj.
Figurka Göringa v 1/16 bohužel existuje. Proč bohužel ? Tento člověk totiž založil Gestapo ! Více o něm najdeš zde: http://cs.wikipedia.org/wiki/Hermann_G%C3%B6ring
Fotku této figurky ani nebudu zde prezentovat (já němcům nefandím), to už tu klidně mohu vložit Hitlera
Figurka Göringa v 1/16 bohužel existuje. Proč bohužel ? Tento člověk totiž založil Gestapo ! Více o něm najdeš zde: http://cs.wikipedia.org/wiki/Hermann_G%C3%B6ring
Fotku této figurky ani nebudu zde prezentovat (já němcům nefandím), to už tu klidně mohu vložit Hitlera
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 18 dub 2011, 10:29, celkem upraveno 1 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Air Marshal GöringVlastenec píše:Ahoj.
Chci se zeptat, zda někdo vyrábí v měřítku 1/16 figurku maršála Hermanna Göringa.
Hersteller: VERLINDEN
Artikelnummer: 764
Maßstab: 1:16
24,95 EUR
inkl. MwSt. zzgl. Versand
http://www.modellbau-koenig.de/Militaer ... 4950_0.htm
P.S. Rudyn ma pravdu, byl to peknej darecek.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
- Uriash
- PzKpfw III
- 14
- Lokalita: Dobromeritz - Dobroměřice
Souhlasím s Rudynem, odsuzuju a celý náš klub jakékoli potlačování lidských práv, ale pořád se bavíme o modelařině, ne o přesvědčení. Za chvíli se budem napadat, že někdo dělá němce, někdo rusy a pod. Věřím tomu, že nikdo z nás nechce kdekoli a čímkoli něco propagovat. Ať si klidně udělaj figurku i třeba Hitlera, na tankodrom, jako oficiální návštěva, taky celkem dobrý. Ale opět upozorňuju, jen jako model!!!
sourekv píše:Air Marshal GöringVlastenec píše:Ahoj.
Chci se zeptat, zda někdo vyrábí v měřítku 1/16 figurku maršála Hermanna Göringa.
Hersteller: VERLINDEN
Artikelnummer: 764
Maßstab: 1:16
24,95 EUR
inkl. MwSt. zzgl. Versand
http://www.modellbau-koenig.de/Militaer ... 4950_0.htm
P.S. Rudyn ma pravdu, byl to peknej darecek.
- Barraka
- Zakladatel
- 15
- Lokalita: Chrást u Poříčan (nedaleko Českého brodu)
Ano takový je i můj názor. Jsme modeláři a o to jde.Uriash píše:Souhlasím s Rudynem, odsuzuju a celý náš klub jakékoli potlačování lidských práv, ale pořád se bavíme o modelařině, ne o přesvědčení. Za chvíli se budem napadat, že někdo dělá němce, někdo rusy a pod. Věřím tomu, že nikdo z nás nechce kdekoli a čímkoli něco propagovat. Ať si klidně udělaj figurku i třeba Hitlera, na tankodrom, jako oficiální návštěva, taky celkem dobrý. Ale opět upozorňuju, jen jako model!!!
Pokud bychom rozlišovali čí model ano a čí ne, tak bychom za chvíli dopadli jak za komunistů když se nesměly dělat hákové kříže na směrovky letadel.
To pak není žádná modelová přesnost.
PS: doplnil jsem svoje stanovisko po upozornění na tohle ožehavé téma.
----------------------------------------------------------------------------
Můj tank : Tiger I - časná verze - (101/501 Batalion "LAH")
Můj tank : Tiger I - časná verze - (101/501 Batalion "LAH")
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Moje další přírůstky.
Tak mám k narozkám další dvě figurky. Protože nejsem odborník na uniformy prosím o sdělení, o co se jedná.
foto 1 foto 2
foto 1 foto 2
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 19 dub 2013, 16:10, celkem upraveno 2 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Figurka bez bot.
Ahoj klucí.
Nemáte někdo náhodou navíc boty (nohy) na tuto figurku ? Stačily by i odlitky.
foto 1
Nemáte někdo náhodou navíc boty (nohy) na tuto figurku ? Stačily by i odlitky.
foto 1
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 19 dub 2013, 16:11, celkem upraveno 1 x.