Spot, reklama, video na tohle forum
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: Spot, reklama, video na tohle forum
Dane,moc pěkné a zajímavé.Opravdu mně to zaujalo.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Ahoj
pěkné , pěkné.
Jen pozor na autorská práva, /hudba , seznam.cz a jiné vyhledavače použité v záběrech atd/ rozhodně tu nekáži, jen upozorňuji ,tyhle věci jsou dost ožehavé.
Michal
pěkné , pěkné.
Jen pozor na autorská práva, /hudba , seznam.cz a jiné vyhledavače použité v záběrech atd/ rozhodně tu nekáži, jen upozorňuji ,tyhle věci jsou dost ožehavé.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
No hudba volně k použití /dobrá/ ale to s tou reklamou, byl bych opatrnější a rozhodně bych vymyslel něco , kde se žádné tyto konkrétní věci nevyskytují , nebo je předělat za podobné, tam už je to OK.DanieDvo píše:vím autorských právech hudba je volně k použití a vyhledávače tam už jsme na hranici ale vetšinou jde o to že je to reklama i pro samotnou společnost (v tomto případě Google)zander píše:Ahoj
pěkné , pěkné.
Michal
Jinak jako práce na tvůj věk velmi dobrá.
Jen tak dál.
Michal
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Neber to zas až tak osobně, rozhodně tím neshazuji tvojí práci.DanieDvo píše:Michale pokud chceš pro tvoji spokojenost můžu text Google předělat za Booble nebo za podobnou zkomoleninu a trochu pozměnit design mám to totiž uložené v počítači nenahrával sem z internetu ale z osobně udělaných prezentací a v dalších programech ale jak sem psal s Google by v tomhle případě neměl být problém.
Kvůli mě nemusíš předělávat vůůůůbec nic
Michal
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj Danieli.
Máš tvořivého ducha ale jak tady bylo už psáno, pozor na autorská práva !!!
Máš tvořivého ducha ale jak tady bylo už psáno, pozor na autorská práva !!!
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Zdravím,
Myslím, že je to dobré ale je to spíše směřované na vyhledávač, jako laik bych asi myslel, že je to reklama na Google kde naleznete také něco o tancích , té je totiž v současné době všude moc. Myslím, že když jsou zobrazeny v reklamě webovky je zbytečné aby byl znázorněn postup jak vyhledávat na Googlu. Jinak je to hezké a místo návodu jak vyhledávat problesknutí http://www.... by bylo skvělé, ale každý má na reklamu jiný pohled a jinak ji vnímá, já dělám reklamu od 2004 jak statickou tak i 3D a animace a multimediální cd ( třeba CD Wienerberger jak stavět je naše práce )a opravdu co zákazník to jiné vnímání, proto to neberte jako zneúctění či pohanění je to pouze můj názor. Závěr z mé strany - více vlastních weboweK a méně googlu
CELKOVĚ SLUŠNÁ PRÁCE a na 13 je to opravdu skvělé
Myslím, že je to dobré ale je to spíše směřované na vyhledávač, jako laik bych asi myslel, že je to reklama na Google kde naleznete také něco o tancích , té je totiž v současné době všude moc. Myslím, že když jsou zobrazeny v reklamě webovky je zbytečné aby byl znázorněn postup jak vyhledávat na Googlu. Jinak je to hezké a místo návodu jak vyhledávat problesknutí http://www.... by bylo skvělé, ale každý má na reklamu jiný pohled a jinak ji vnímá, já dělám reklamu od 2004 jak statickou tak i 3D a animace a multimediální cd ( třeba CD Wienerberger jak stavět je naše práce )a opravdu co zákazník to jiné vnímání, proto to neberte jako zneúctění či pohanění je to pouze můj názor. Závěr z mé strany - více vlastních weboweK a méně googlu
CELKOVĚ SLUŠNÁ PRÁCE a na 13 je to opravdu skvělé
Je jasné, že něco vytvořit potřebuje dobré podklady. Ses šikovnej dobrá práce