jaký doporučíte RC tank?
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: jaký doporučíte RC tank?
Tento mám s plastovejma pásama a kovovejma převodovkama.Má velice dobré jízdní vlastnosti.Já si ho ale vzal s Infračerveným bojovým systémem,protože má zákluz.Jinak se mrkni na téma Panther,tam jednoho předělávám na Panthera,což je taky výhoda.Jezdím s ním normálně venku a bez problémů.Ty plastové pásy stačí ale musí se jezdit s rozumem.Tank nebyl nikdy závodnička.S kovovejma pásama máš hned vybitou baterku.
-
- PzKpfw IV
- 15
- Lokalita: Bavorov
No tak to jo tak to já ho zkoušel venku a souhlasím no jen v tom je písek no tak ten já tam mám a chytá se do toho tráva.Ale to se dá odstranit vyčištěním.Ale asi to je fakt jen na doma terén shazuje pásy tak že moc netáhnou.No musím jen upravit ty napínáky pásů No tak sice mi to nenačítá stránky breami trade ale to co sem zjistil tak to je novinka Jagdpanther No a mělo by to mít už TK-RX18# kovovou převodovku
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Na Beami zkus tento odkaz a musí to jít.http://www.beami-trade.eu/index.html?pod=/_rct006.htm
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Však tam si najdi co potřebuješkarelpavel píše:ten odkaz je na pantera - to neni on
Ještě naposled se tady zapojím,karelpavel píše:hmm,tak na ven moc neni to ste me moc nepotesili
tento doporucovany se mi taky zamlouva : http://www.beami-trade.eu/index.html?pod=_rct036a.htm
jde o novinku - je dobry ? ma kovove pasy ? nikde jsem to nevicet
Jagdpanther není tank, nemá otočnou věž, je to samohybné dělo. Tím tento model nechci vůbec shazovat. na rozdíl od modelu tanku Panther to není takový bastard, tank Panther je odvozeninou z Tigra, takže je to takový kočkopes. Nyní přišel na trh Jagdpanther, je daleko věrnější skutečné předloze a němečtí modeláři ho považují za velmi dobrý základ pro přetvoření na Panther.
Je to komické, protože dříve se dělaly jen tanky a z nich si fandové dělali odvozeniny - samohybná děla atd... Nyní se tento Jagdpanther asi stane zase pro některé základem pro předělání na Panthera věrného originálu.
Přesně jsi to vystihl, Jagdpanther není na trhu dlouho, je to novinka stará asi půl roku, ten na odkazu nemá kovové pásy ani kola, ale to není nezbytné, aby dobře jezdil - déle vydrží baterky. Má novou desku RX 18, která je s konektory, takže pokud budeš něco uvnitř kutit nedojde tak snadno pokud nejsi zvíře k utržení nějakého toho drátu jako u RX 13 nebo Rx 14. S touto deskou by to mělo také o něco lépe jezdit, ale neměl jsem možnost to posoudit, tento model nemám. S modelem zatím nejsou dlouhodobější zkušenosti, novinkou je provedení se zákluzem místo střelby, záleží co si vybereš. Novější tanky už mají také větší kapacitu akumulátorů 2000 oproti dřívějším 1700.
Ve válce bylo předností těchto samohybných děl, že se na ně instaloval větší kanón než měl tank ze kterého vznikly, oproti tanku neměly otočnou věž - byly jednodušší a levnější,měly nižší siluetu, nevýhodou bylo, že musely pálit na vzdálenější cíl, změnit směr palby nebylo možné tak rychle jako otočením věže u tanku. Osvědčily se ale tak, že jich Němci určitou dobu vyráběli víc než tanků...
Teď už Tě ale nechám opravdu svobodně se rozhodnout, myslím, že už toho víš dost.
Radek
jak je to se zvukem u: Jagdpanther IV - nemate nekdo odkaz na nejake video či tak ? díky
ted sem to uplne domotal myslel sem samo zvuk u :PanzerKampfwagen IV
Ja už jednou jsem psal Michale že ti to nejde načíst protože to BREAMI TRADE to je ve skutečnosti BEAMI TRADE nebo jses opet překlepl protože mě a myslím i ostatnim to jde normalne Načíst.long.michael píše:No tak to jo tak to já ho zkoušel venku a souhlasím no jen v tom je písek no tak ten já tam mám a chytá se do toho tráva.Ale to se dá odstranit vyčištěním.Ale asi to je fakt jen na doma terén shazuje pásy tak že moc netáhnou.No musím jen upravit ty napínáky pásů No tak sice mi to nenačítá stránky breami trade ale to co sem zjistil tak to je novinka Jagdpanther No a mělo by to mít už TK-RX18# kovovou převodovku
A co se týče toho M 26 Pershing tak si myslím že tam oproti Walkru Bulldogu je místa na tvoření až až. Vezmu li v potaz že to byl těžký Tank pozdeji překvalifikován na Tank střední.
A měřítko je taky 1/16.Podle fotek u našich Německých kolegu se na tomto modelu docela slušně vyřádily ale jak psal Radek rozhodnuti je na tobě.
Něco by bylo třeba tady:karelpavel píše:ted sem to uplne domotal myslel sem samo zvuk u :PanzerKampfwagen IV
Radek
Naposledy upravil(a) sourekv dne 24 srp 2016, 19:31, celkem upraveno 1 x.