Zdravím
Potřebuji poradit jak silnou voltáž vydrží vysílačka.Chci ji upravit na lipolku a ta je buď 7,4v a ta to asi neutáhne a pak je až 11,1v a to nevím jestli není moc silná.
Dík za rady Luboš
Vysílačka
Re: Vysílačka
Čau
Dík za odpověď. Já tam mám AA 1,2v=9,6v. Ale jak píšeš tak se dělají AA i v 1,5v.Já to tedy prubnu a dám tam tu lipolku
Dík za odpověď. Já tam mám AA 1,2v=9,6v. Ale jak píšeš tak se dělají AA i v 1,5v.Já to tedy prubnu a dám tam tu lipolku
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj.
Já ve vysílačích od Heng-Longu mám klasické alkalické baterie 1,5 Voltů a funguje to bez problémů !!!
Já ve vysílačích od Heng-Longu mám klasické alkalické baterie 1,5 Voltů a funguje to bez problémů !!!
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
- Lokalita: Bochoř Bezručova 287 750 00 okres Přerov
nebo lifepo4 3s je 9,9V např. 1100mAh
Popřípadě kup speciální lipolku tříčlánek 11,1V,do vysílačů..Plně nabitá dává až 12,6 V, což nevadí, protože osm suchých článků-nových dá daleko více...
Ty lipoly se objevily už i na Aukru a jsou to 1450 mah cca za 200 kč. Pozor, nedoporučuji je dávat do vysílačů jedoucích striktně na 8-článek nicd-nimh, kde je jmenovité napětí akupaku 9,6 V (po nabití cca 10-11,4 V) Ony to sice chvilku vydrží, ale hřeje se VF díl a hrozí přetížení systému.. Ta lipolka je určena na vysilače jež jsou z výroby dělané na suché 1,5 V baterie s celkovým součtem napětí 12 V (různé setové vysilačky jako ty naše nebo na letadla) Lipolka má navíc články tenounké a vejde se do kastlíku misto monočlánků Není rychlonabíjecí a výdejový potenciál je tuším jen 5 C (bohatě stačí). Je opatřena balančním konektorem, a silový konektor je Graupner, společně s futabou a bec konektor. ( tři nezávislé konektory k dispozici)
Mohu jen doporučit ,kdo má pay pal, může ji za babku i s jinou skoro dvouampérovou koupit na Hobby king.com
nejde li o život, jde o hov .......
Čau
Dík za rady.2200mAh 11.1v 8C Lipol stojí na Ebay 180Kč.Tak že to není problém.
Luboš
Dík za rady.2200mAh 11.1v 8C Lipol stojí na Ebay 180Kč.Tak že to není problém.
Luboš