NÁVRH JEDNOTNÉHO TRIKA NA SPOLEČNÉ SRAZY
Re: NÁVRH JEDNOTNÉHO TRIKA NA SPOLEČNÉ SRAZY
Všechny návrhy sů úžasné. Ale pro mě je nej 8 s Tigrem.
Tak to je hustý,jsou parádní uplně všecky těžká to volba ..
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Zlatí komunisti.Ti po nás nikdy nic nechtěli a kdyby sme tady zdechli,tak po nás ani pes neštěkne.
Za totáča bylo tričko bílý nebo černý.Kdo si teď má vybrat.... ????? Pěkný jsou všechny.
No vydíš Michale a seš zase tam kdes byl předtím. V p....i .
Za totáča bylo tričko bílý nebo černý.Kdo si teď má vybrat.... ????? Pěkný jsou všechny.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj.
Co člověk to jiný názor. Pro mne nejvíce vzhledově vyhovující je dvojka ve světlé barvě (světlá barva více odráží slunce). Ještě mám velkou prosbu, šlo by zařadit český text ? Moje představa první česky, potom anglicky a nakonec německy. Měli bychom mít i svou hrdost !!!
Co člověk to jiný názor. Pro mne nejvíce vzhledově vyhovující je dvojka ve světlé barvě (světlá barva více odráží slunce). Ještě mám velkou prosbu, šlo by zařadit český text ? Moje představa první česky, potom anglicky a nakonec německy. Měli bychom mít i svou hrdost !!!
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 19 dub 2011, 16:55, celkem upraveno 1 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Ale nějákou volbu by jsi udělat mělVašek píše:Tak to je hustý,jsou parádní uplně všecky těžká to volba ..
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Milan píše:Zlatí komunisti.Ti po nás nikdy nic nechtěli a kdyby sme tady zdechli,tak po nás ani pes neštěkne.
A ty taky , kukej si vybrat
Michal
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Ale přeci jenom jsme jedna velká Evropa a bohužel náž jazyk není světový, za RU jsme taky mluvily jináč, a lidi jsou tady na to něják víc zvyklí.Rudyn píše:Ahoj.
Co člověk to jiný názor. Pro mne nejvíce vzhledově vyhovující je dvojka ve světlé barvě (světlá barva více odráží slunce). Ještě mám velkou prosbu, šlo by zařadit český text ? Moje představa prví česky, potom anglicky a nakonec německy. Měli bychom mít i svou hrdost !!!
Vím , že to zní divně ale je to tak.
A nevím ten nápis by asi v češtině paradoxně vypadal dost divně. Anglicky je to přeci jen uhlazenější a lepší jako fráze.
Nicméně můžu na speciální přání udělat stejnou variantu ale s českým textem, takže žádný strach.
Michal
Trička jsou všechna hezká.Já preferuji č.5 a č.8.Ještě jednou moc hezká.Adám
-
- PzKpfw II
- 14
- Lokalita: Praha 15
Předně DÍKY za návrhy, všechny jsou moc moc pěkné a je težké si vybrat. Osobně bych volil č.2 světlé a nebo č.8. U č.8 by se mi líbila ta T-34 ale s nápisem v azbuce
V jednoduchosti je krása, takže se přikláním k 5, jen bych to zkusil na světlejším podkladě s tmavým nátiskem, bez nápisu "Panzer Hurra!!".
Naposledy upravil(a) jeann dne 19 dub 2011, 18:05, celkem upraveno 1 x.