Sraz Cvrčovice
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: Sraz Cvrčovice
Ahoj Mílo.
A to bylo pořád řečí, že nemáš čím orat zahradu. Doufám, že ten RC traktor má i pluh ?
A to bylo pořád řečí, že nemáš čím orat zahradu. Doufám, že ten RC traktor má i pluh ?
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Taky se tedy rád zúčastnim,můžu jen nějaké bližší info ohledně sobotniho srazu? Abych věděl v kolik se zařívaj motory a začína bojová porada atd..
Kingtiger Sd.kfz. 182
vzbudíš se, vyrazíš z Práglu a ve Cvrčkách seš tak akorát včasJarin píše:Taky se tedy rád zúčastnim,můžu jen nějaké bližší info ohledně sobotniho srazu? Abych věděl v kolik se zařívaj motory a začína bojová porada atd..
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
No to jo hópnu do káry a povalím ale abych dovalil taky správně když jsem tam ještě nikdy nebyl
Kingtiger Sd.kfz. 182
pokud Milana nevzbudíš v 8:00, tak jsi celý den vítánJarin píše:No to jo hópnu do káry a povalím ale abych dovalil taky správně když jsem tam ještě nikdy nebyl
Celé den se kecá, diskutuje, porovnává, pije, jí a zase kecá, jo a do toho se jezdí s tankama.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
tak to nehrozí nehodlám schytat dávku hned jak dorazím Je pořádně vyzbrojenej tak to by byla pěkná palba
Kingtiger Sd.kfz. 182
a nejen tanky - taky pár AS gunů - pár psů obranářů a nakonec by jsi mohl skončit v tůni na zahradě jako potrava kapraJarin píše:tak to nehrozí nehodlám schytat dávku hned jak dorazím Je pořádně vyzbrojenej tak to by byla pěkná palba
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Tak pár AS mám taky a obranáře ale malinkýho ten moc neštěká ale u lednice je dřiv než já Ale ten bude hlídat doma..
Kingtiger Sd.kfz. 182
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
No Ondro zase to nepřeháněj.Já mám v podstatě lidi rád . ....