Zdravím,
Rudyne rozhodně jsem se neurazil.
Kýbl je stříknutý stříkacím kytem a potom autoemailem. kamufláž už je dělaná vodou ředitelným akrylátem.
Bál jsem se, že papírová konstrukce bude měká, je to totiž vytisknuté na 140g papíru. Čtvrtka je sice tužší, ale hůř se ohýbá.Ještě ho musím dodělat a ušpinit. Až bude troška času líp nafotím. Dílna je focená v kotelně a kübl v místnosti. Máme doma blbý světlo, vezmu ho vem a fotnu.
čížan
Malá dílna - opravna
Re: Malá dílna - opravna
116. Panzer division Windhund
Zdravím, Byl by možný nákres s rozměry budovy ?čížan píše:Čau tankáni,
protože v třeskutých mrazech jsem nucen často chodit do kotelny, napadlo mě občas i tam přiložit ruku k dílu. Je tam místo, nemusím tedy uklízet a hlavně neposlouchámže s tím doma smrdím.
Viděl jsem podobné dioráma v 1:35, ale nekopíruju, jen ten nápad, prostředí. Vleikost samozřejmě 1:16.
Zatím takhle, teď si dám pauzu, protože se musím učit na zkoušky.
Zatím čau
Až budu doma, tak změřím a pošlu. Vycházel jsem ze skutečné výšky jednopodlažní budovy a skutečných rozměrů dveří, oken a třímetrových vrat. Pokud by jsi to chtěl na Tigera, tak se ti tam nevejde. Ale rozměry ti pošlu.
tak trocu zvetsim vjezd, dík
Az dorazis dom prosim posli rozmeryčížan píše:Až budu doma, tak změřím a pošlu. Vycházel jsem ze skutečné výšky jednopodlažní budovy a skutečných rozměrů dveří, oken a třímetrových vrat. Pokud by jsi to chtěl na Tigera, tak se ti tam nevejde. Ale rozměry ti pošlu.
Tak se zpožděním, ale doma nám stávkoval net.
Vzhledem k tomu, že je to čistě orientační to takhle musí stačit. Míry v otvorech jsou míry prázdných otvorů, bez rámů apod.
Vzhledem k tomu, že je to čistě orientační to takhle musí stačit. Míry v otvorech jsou míry prázdných otvorů, bez rámů apod.
Díkes zkusím to poupravit na Tigříka