Zdravím všechny,
chci Vás pozvat na "Otevření RC tankodromu" v Postoloprtech (okr. Louny). Mimo modely bude k vidění válečná technika v měřítku 1/1 a samozřejmně "zaježdění" tankodromu. Akce probíhá celý víkend, po domluvě zajistím ubytování u nás v baráku. Pokud bude zájem, piště SZ nebo na panzer.model.club@email.cz. Občerstvení a grilovačka zajištěna.
Postoloprty 28.5.2011
Re: Postoloprty 28.5.2011
No to je 14 dní po Smržovce tak by se možná šlo otočit alespoň na čumendu ,ale to předbíhám okolnostem.Uriash píše:Zdravím všechny,
chci Vás pozvat na "Otevření RC tankodromu" v Postoloprtech (okr. Louny). Mimo modely bude k vidění válečná technika v měřítku 1/1 a samozřejmně "zaježdění" tankodromu. Akce probíhá celý víkend, po domluvě zajistím ubytování u nás v baráku. Pokud bude zájem, piště SZ nebo na panzer.model.club@email.cz. Občerstvení a grilovačka zajištěna.
-
- PzKpfw IV
- 15
- Lokalita: většinou Praha - občas Kosova Hora
A taky týden po Lešanech, Pavle
Týýý Joooooooo fakt jo no tak to je masakrViB píše:A taky týden po Lešanech, Pavle
To jsem ani nevěděl Vítku díky za Informaci
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
s Jardou je to domluvené na Smržovce...14.5.
mám už Viano pro 7 osob!!!
mám už Viano pro 7 osob!!!
-
- PzKpfw IV
- 15
- Lokalita: většinou Praha - občas Kosova Hora
Není zač, Pavle. Termín Lešan je na stránkách VHU, tak je to snad pravda, více by mohl povědět náš velitel mrst.
Vláďo už víš něco o Lešanech?
Vláďo už víš něco o Lešanech?