TIGROPANTHER kompletní PŘESTAVBA NA PANTHER A
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Re: TIGROPANTHER KOMPLETNÍ PŘESTAVBA NA PANTHER A
Tak jsem dnes nastříkal camo, a budu pomalu odstraňovat " cukr a sůl " a pokračovat s patinou.
Ale to zase příště.
Michal
Ale to zase příště.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Je a bude to moc pěkný.Už su zvědavej na to odstranění soli a cukru.
Ať se daří.
Ať se daří.
Ty jo vy tam máte zelenou trávu a já ještě sníh,a co se týká Panthera tak super
Zdravím,
bude to velice zdařilé dílko. Chtěl bych se zeptat, jaké používáš barvy, pokud to není výrobní tajemství.
Dík čížan
bude to velice zdařilé dílko. Chtěl bych se zeptat, jaké používáš barvy, pokud to není výrobní tajemství.
Dík čížan
116. Panzer division Windhund
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Tajemství to není všechno jsou to akryly od Tamiya podklad je tamiya ve spreji a camo je stříkáno pistolí a také Tamiye.
Jinak odstíny jsou: podkladové spreje GERMAN GREY TS-4, na tom je DARK YELLOW TS -3
a pistolí je stříkaná mix /J.A.GREEN XF-13 a DARK GREEN XF-61/ a FLAT BROWN XF-10.
Podle vzorníku německých barev byly tyto odstíny nejpodobnější.
Samozřejmě , že patinou dostanou ještě tmavší odstíny a potom to teprve bude ono
Doufám, že odpověď je vyčerpávající.
Michal
Jinak odstíny jsou: podkladové spreje GERMAN GREY TS-4, na tom je DARK YELLOW TS -3
a pistolí je stříkaná mix /J.A.GREEN XF-13 a DARK GREEN XF-61/ a FLAT BROWN XF-10.
Podle vzorníku německých barev byly tyto odstíny nejpodobnější.
Samozřejmě , že patinou dostanou ještě tmavší odstíny a potom to teprve bude ono
Doufám, že odpověď je vyčerpávající.
Michal
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Ještě sníh , není možná, mě tady na zahradě už kvete cosi bílého a fialového/asi nějáké kytky /pajak7 píše:Ty jo vy tam máte zelenou trávu a já ještě sníh,a co se týká Panthera tak super
Michal
Díky za odpověď, je zcela vyčerpávající.
Myslel jsem si že jsou to tamky, ale chtěl jsem se ujistit. Používal jsem je na statiky 1/35, ta "žlutá" XF 61 je totiž taková světlejší. Tvému pantheru výtečně sedí.
Myslel jsem si že jsou to tamky, ale chtěl jsem se ujistit. Používal jsem je na statiky 1/35, ta "žlutá" XF 61 je totiž taková světlejší. Tvému pantheru výtečně sedí.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Skutečně skvělá prace klobouk dolů
Kingtiger Sd.kfz. 182
Samozřejmě se musím opravit.
XF 61 je zelená, já používal žlutou XF 60, kterou tamiya uvádí ve svých 1-35tinách jako evropský základ. Je ale taky taková světlejší jako ta TS 3, co jsi použil na svého Panthera. Tvoje camo se mi moc líbí, jsem na to zvědav, až bude hotovo.
čížan
XF 61 je zelená, já používal žlutou XF 60, kterou tamiya uvádí ve svých 1-35tinách jako evropský základ. Je ale taky taková světlejší jako ta TS 3, co jsi použil na svého Panthera. Tvoje camo se mi moc líbí, jsem na to zvědav, až bude hotovo.
čížan
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Tak a zase trochu pokračování. boční šircny po sundání "cukru a soli " ,a po trochu odření .
Nicméně stále mají před sebou spoustu další patiny, ale vrstvy odřenin již jsou teď již krásně patrné.
a zase pokračovat
Michal
Nicméně stále mají před sebou spoustu další patiny, ale vrstvy odřenin již jsou teď již krásně patrné.
a zase pokračovat
Michal