Zájmová samolepka
Zájmová samolepka
Zdravím všechny, nevím možná s křížkem po funuse, ale nedavno sem pořídíl tuto samolepku na auto http://www.e-samolepky.eu/index.php?rou ... duct_id=50, maji i jiné druhy tanku, podle gusta.... ale pro me to byla jasna volba, přijde mi to docela vhodny oznaceni o co se zajimam a u lidi to budi pozornost, letadylko ma na aute kazdy , ale tank sem na zadnym aute jeste nevidel....aspon v mem okoli......
116.Panzer model club Wiking
www.rctankmodel.cz
www.rctankmodel.cz
Re: Zájmová samolepka
je to možný, ja se již delší dobu aukru vyhybam, neblahe zkusenosti... ....
www.rctankmodel.cz
www.rctankmodel.cz
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
ZÁJMOVÉ SAMOLEPKY.
Ahoj.
Možná by to byla dobrá nálepka i na transportní bedny pro naše miláčky !!! Mne zaujala nálepka BVP 1.
Možná by to byla dobrá nálepka i na transportní bedny pro naše miláčky !!! Mne zaujala nálepka BVP 1.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- Uriash
- PzKpfw III
- 14
- Lokalita: Dobromeritz - Dobroměřice
Ahoj,
tak tu už na autě mám a dokonce mi ten chlapík udělal samolepku EVOLUCE a místo letadýlka nebo uta je tank. Taky dobrý. Je s ním dobrá domluva a je schopen udělat jakoukoli.
tak tu už na autě mám a dokonce mi ten chlapík udělal samolepku EVOLUCE a místo letadýlka nebo uta je tank. Taky dobrý. Je s ním dobrá domluva a je schopen udělat jakoukoli.
Tak už jsem to objednal.
Jsem rád, že se odkaz hodil, ještě by bylo dobry treba tank s odkazem na tyto stránky, myslim, ze tady je kvalitni zazemi pro tankysty.....
Tankisti vsech zemi spojte se
Tankisti vsech zemi spojte se
www.rctankmodel.cz
www.rctankmodel.cz