S těma hákama máš asi pravdu,ale těch verzí bylo tolik.... a výrobců ...Vojtiš píše:Tak ktěm světlům, těch sedum v předu čtiři v zadu dvě a navěži vzadu jedno to jsou poziční světla slouží při jízdě ve formaci. To velké vedle kanónu je infra světlo luna 2 slouží pro noční vidění střelce a bylo většinou zakrytováno plechovýn krytem v barvě kamufláže a nebo bez krytu černé lesklé sklo a podním reflektor bílý. Před poklopem velitele také infra světlomet zakrytován nebo nemusel. V zadu na věži také reflektor bílý. No a nakonec v předu na korbě dva světlomety jeden s krytkou a druhy buď reflektor nebo infra světlo řidiče černé lesklé. Všiml jsem si že máš na věži vzadu dva zvedací háky, T-55 měla jedno uprostřed dvě měla T-54.Mohl by jsi dodělat palivové potrubí hodně to oživí jinak je moc krásná.
Palivové potrubí se samozřejmně bude dělat.Tu lunu bych chtěl udělat svítící s možností vypínání.Chci na sklo použít zevnitř červený celofán nebo barvu na žárovky.Není mi ale jasná vnitřní barva parabole.Mám ji udělat stříbrnou ? Pod tím celofánem to asi stejně nebude vydět.