Tak, vánoce za námi, zbyl nějaký čas na modelaření. Vzhledem k použitým kolům jsem ve finále musel a ještě musím některé díly předělat, protože auto vypadalo dost neforemně (v některých částech). Proto jsem v některých rozměrech pustil uzdu měřítku, ale ne moc. Nejvíc bylo prodloužení přední kapoty, kde jsem se dostal na 1:16,5. Přesvědčil jsem se o špatně zvoleném způsobu stavby, kdy jednotlivé části, byť v měřítku překresleném z jednoho obrázku k sobě nejdou tak, jak jsem si představoval. Pro příště vždy začít od šasi a k němu připojovat další části. Ale příště už snad budou pásy...
Pár fotek pro představu.
Steyr 1500 A radiovůz 1:16
Re: Steyr 1500 A radiovůz 1:16
116. Panzer division Windhund
Ahoj,
diky za inspirativni obrazky. Drzim palec s dokoncenim.
Vlada
diky za inspirativni obrazky. Drzim palec s dokoncenim.
Vlada
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
TAk zase kousek............
Ještě mám hotovou nějakou bižu (lopaty,maskovačky,hever, sekery), ale to až po maskáči.
Ještě mám hotovou nějakou bižu (lopaty,maskovačky,hever, sekery), ale to až po maskáči.
Ahoj radiovuz je moc pěkný, ale mám dotaz k té stavbě. Z čeho máš ty polena. Spagin
Vyrostla malá jedlička..............
Přírodní materiál, prostě větve, větvičky nastříhané na patřičnou délku. Vzhledem k tomu, že už nějaký čas ležely ve sklepě, víc neseschnou.
Přírodní materiál, prostě větve, větvičky nastříhané na patřičnou délku. Vzhledem k tomu, že už nějaký čas ležely ve sklepě, víc neseschnou.
moooc pěkný, a už i jezdí?