houfnice
houfnice
Uploaded with ImageShack.us
Podařilo se mi sehnat za poloviční cenu německou lehkou polní houfnici Le FH 18 (1936) ráže 10,5cm od MPM/HML. Bouhužel ve stavebnici zaměnili plánek za pozdější verzi a vzhledem k tomu,že to byla podpultovka pochybuji, že mi správný dají v kamenném obchodě. Takže kontaktuji přímo výrobce a čekám jak to dopadne
Re: houfnice
Kontaktoval jsem přimo MPM a plán již zasílají,heuréka.
Věru pěkné, budeš houfnici dělat čistě jako statiku nebo bude možné ji za "něčím popotáhnout"?
116. Panzer division Windhund
Zatím to nechám asi na nějakém palpostu, ale líbil by se mě k tomu kolopás FAMO ale to je zatím hudba budoucnosti. Jinak plánek přišel do dvou dnů. Velice mile mě překvapilo zpracování dílů, které perfektně zapadají a minimum spár při lepení. Na houby je ovšem křehkost materiálu. Proto se snažím tenké díly nahradit kovem. Středovou část laufu jsem udělal z MS trubky, kola a opěrná ramena jsou otočná.
Ty brďo konečně jsem se dočkal,já už myslel že se snažíte s maminou jen o malé Baci a ono se konečně i začalo modelařit, už aby to bylo v kuse ,zatím se mě to líbí
Reagoval bych rychleji,ale přestehovali jsme se a ještě nemáme net,tak se sem dostanu spíš o víkendech.
Tak jsem si ještě dovolil rozpohybovat opěrné patky na bojovou a transportní polohu.
viz foto.
viz foto.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
co to je za měřítko?
Stříknuto panzer grey, zatím bez patiny
Naposledy upravil(a) baca dne 21 úno 2011, 17:22, celkem upraveno 1 x.