Otáčení věže kingtiger,poradte
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Otáčení věže kingtiger,poradte
prosim o radu,prestalo mi fungovat otaceni veze kabely jsou v poradku a vsechny ostatni funkce jsou taky ok. motorek jsem zkusil vyzkouset samostatne na baterii a funguje. Muze byt chyba v jednotce? ale jak rikam vse ostatni funguje v pohode Diky za rady
Kingtiger Sd.kfz. 182
Re: Otáčení věže kingtiger,poradte
jestli je to řídící jednotka HengLong RX18 je odprásklý odpor (číňani ho použili jako pojistku)Jarin píše:prosim o radu,prestalo mi fungovat otaceni veze kabely jsou v poradku a vsechny ostatni funkce jsou taky ok. motorek jsem zkusil vyzkouset samostatne na baterii a funguje. Muze byt chyba v jednotce? ale jak rikam vse ostatni funguje v pohode Diky za rady
nutno zbytky odstranit a nahradit novým
dělal jsem to už na třech deskách
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
diky za radu doufam ze to zvladnu elektronika je moje slabsi stranka. jen hloupa otazka jak poznam ktery to je? diky
Kingtiger Sd.kfz. 182
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Nazdar Kuldo.
Jaké má hodnoty ten rezistor (odpor) a kde přesně na desce je ? Můžeš prosím tě udělat nějaké foto. Ono bude stejně nejlepší tu desku vzít např. v létě na sraz a tam to opravit. Nebo se domluvit mezi sebou na opravě jiným vhodným způsobem.
Nepochybuji, že tady spousta kluků v elektro umí ale i deska se dá odprásknout !!! Jo Kuldo, když je to místo pojistky, tak jaká mohla být příčina toho, že ten odpor "kleknul" ?
Díky moc za info, já se v tom ještě nehrabal a ani potom netoužím !!! Pevně věřím, že i ostatní budou rádi za tyto informace.
Jaké má hodnoty ten rezistor (odpor) a kde přesně na desce je ? Můžeš prosím tě udělat nějaké foto. Ono bude stejně nejlepší tu desku vzít např. v létě na sraz a tam to opravit. Nebo se domluvit mezi sebou na opravě jiným vhodným způsobem.
Nepochybuji, že tady spousta kluků v elektro umí ale i deska se dá odprásknout !!! Jo Kuldo, když je to místo pojistky, tak jaká mohla být příčina toho, že ten odpor "kleknul" ?
Díky moc za info, já se v tom ještě nehrabal a ani potom netoužím !!! Pevně věřím, že i ostatní budou rádi za tyto informace.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
fotku udelam az budu domaRudyn píše:Nazdar Kuldo.
jsou tam dva vedle sebe a jsou u nich tranzistory
hodnotu si nepamatuji - musi se zmerit
letovat doma s opatrnosti a jen mikropajkou - nepouzivat trafopajku !!!
vetsi zatez - proto shorel ( treba kdyz de vez z tuha, nebo o neco drhne, proste kdyz se neotaci hladce a motorek ma vetsi odber)
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Díky moc za informace a když to půjde ta fotka toho odporu by byla fajn myslim ze to pak podle toho zvladnu. Byl jsem z toho docela paf když to přestalo makat zrovna když už je tank po přestavbe a chtel jsem ho otestovat v terénu
Kingtiger Sd.kfz. 182
ofot ten tvuj modul a posli mi foto na email ondra@armac.czJarin píše:Díky moc za informace a když to půjde ta fotka toho odporu by byla fajn myslim ze to pak podle toho zvladnu. Byl jsem z toho docela paf když to přestalo makat zrovna když už je tank po přestavbe a chtel jsem ho otestovat v terénu
zjistil jsem, ze mam doma jen starou RX13 a ta je uplne jina
PS:samozrejme tistak, z fota venkovni krabice bych ti asi neporadil
Nechci se vnucovat ale jestli se jedná O King Tigera a není přestavěn na Heng Long elektroniku tak tam je úplně jiná elektronika jestli se nepletu a v tom případě ,Hodně štěstí
proto jsem psal RX 18pajak7 píše:Nechci se vnucovat ale jestli se jedná O King Tigera a není přestavěn na Heng Long elektroniku tak tam je úplně jiná elektronika jestli se nepletu a v tom případě ,Hodně štěstí
pokud je to jiná, bude to něco podobného, avšak musím to nejprve vidět
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Je to původní elektronika a je to kingtiger od Matorro tak snad to nějak půjde a poslu emailem foto. Kdyby nejhuř tak mi asi nezbyde nic jineho než někde sehnat HL elektroniku
Kingtiger Sd.kfz. 182