Zatím to jde pomalu.
https://spagin98.rajce.idnes.cz/Moje_prace/
Moje práce
Moje práce
Naposledy upravil(a) spagin98 dne 15 říj 2012, 20:25, celkem upraveno 2 x.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: Moje práce
Jo jo. Jde to pomalu ale vypadá to zatím dobře !!! Čím budeš špinit ?
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Ono né nadarmo se říká :Práce kvapná je prd platná.
Máš to Pěkné tak klidně tímto tempem pokračuj.
Máš to Pěkné tak klidně tímto tempem pokračuj.
Naposledy upravil(a) spagin98 dne 15 říj 2012, 20:23, celkem upraveno 1 x.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj Spagine.
Máš to pěkný (tank), mne ale zaujala i ta motorka. Hlavně mi neříkej, že je rádiem řízená, to by na mne byl silný tabák (jsem nekuřák).
Jo a s tím mostem ses nám taky nepochlubil, aspoň já se nepamatuju.
Máš to pěkný (tank), mne ale zaujala i ta motorka. Hlavně mi neříkej, že je rádiem řízená, to by na mne byl silný tabák (jsem nekuřák).
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Ahoj omlouvam se že píšu tak pozdě ale poslední dobou byl čas muj nepřítel ja jsem montér a často jsem ve světě.Co se týče motorky tak si ten tabak nedávej fotka byla zaměřena na ten panzershrek moje výroba.Most prezentován ještě nikde nebyl první křest asi bude v Kopřivnici na kit shov kde jsme rádi.Budu postopně dávat foto to co jsem zkoušel postavit.Nejsem žádný zkušený modelář ale baví mě to.Tak hodně zdaru .Rudyn píše:Ahoj Spagine.