Ahoj.
Čím budeš natírat ? Jaký odstín a typ barvy, případně výrobce ?
Já na moje krámy používám matovu hnědou Agamu, odstín 41 M. Buď syntetiku, nebo i alkrylku. Syntetika je lepší ale hodně smrdí. V poslední době nejvíc používám akrylku, abych nebyl vystěhován z domu !!!
Už delší dobu mne láká udělat si to, co mají Němci. Je to přepravní bedna na tank, kterou použiješ jako modelový domeček nebo bunkr.
Rudyn
Přístřešek
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: Přístřešek
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Ať jsi nebo ne začátečník to je fuk hlavně že něco děláš co ti dělá radost a ne jen tobě ale třeba i tvojim rodičům.DanieDvo píše:Já budu natírat asi akrilovíma barvama
budu barvit zelenou hnědou černou
(budu natírat tím co doma najdu)
sem spíše začátečník
A myslím že když jsi schopný jako začátečník postavit toto nebo třeba ten most tak se máme na co těšit až se pořádně rozkoukáš.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj.
Plně souhlasím s Pajakem. Modelaříme hlavně pro svoji radost !!! Je pořád lepší něco kutit a vymýšlet, než ztrácet čas v hospodách a barech.
Co se týká mne, tak jsem v modelařině stále začátečník i když se o ni zajímám víc než 30 let !!!
Plně souhlasím s Pajakem. Modelaříme hlavně pro svoji radost !!! Je pořád lepší něco kutit a vymýšlet, než ztrácet čas v hospodách a barech.
Co se týká mne, tak jsem v modelařině stále začátečník i když se o ni zajímám víc než 30 let !!!
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
No na tom počítači to vypadá super.