pastorky
Re: pastorky
tak to se těšim na report a kolik zubů si zvolil ... Jinak jsem z prahy 8 Troja
Tiger I HL
No vidis tak to ti mohu nejake k testum i zapujcit. Napis si to prosim do profilu. V.S.LINTECH píše: tak to se těšim na report a kolik zubů si zvolil ... Jinak jsem z prahy 8 Troja
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
tak co jak dopadla montáž pastorků nebo ještě furt nic.. sem napnutej jak pás myslim si že i o jeden zub mín půjde pořádně znát ten rozdíl rychlosti a následné síly.. natož třeba o dva
Tiger I HL
Bohuzel hanebne nestiham... Jakmile pokrocim dam vedet. V.LINTECH píše:tak co jak dopadla montáž pastorků nebo ještě furt nic.. sem napnutej jak pás myslim si že i o jeden zub mín půjde pořádně znát ten rozdíl rychlosti a následné síly.. natož třeba o dva
vůůbec nevadí budu se těšit.. taky teď lehce nestíhám... škoda že nechodim do školy
Tiger I HL
Takže epizoda s pastorky skončila tak rychle jak začala. Montáž motorů v domku neumožňuje vzájemný posun os ozubeného kola a motoru. Nedá se tedy doladit posunem pro jinou velikost pastorku.LINTECH píše:vůůbec nevadí budu se těšit.. taky teď lehce nestíhám... škoda že nechodim do školy
Pokud se mi podaří do tanku nacpat redukce které tady již publikoval mj. Pajak7 tak to zkusím znovu. Ty už v tomto směru mají nějakou vůli.
http://www.mujtank.tym.cz/jagdpanther-t ... 120/#p6553
V.