Zvuk jde na půl hlasitosti.Prosba o pomoc!
Zvuk jde na půl hlasitosti.Prosba o pomoc!
Zdravím
Mám problém s potenciometrem.Dával jsem delší kabely na potenciometr a po napájení když chci regulovat zvuk,tak hlasitost jde zesílit na půlku původní hlasitosti.Když dám potenciometr na maximum tak se zvuk vypne.I po napájení původních kabelů je vše stejné.
Mám problém s potenciometrem.Dával jsem delší kabely na potenciometr a po napájení když chci regulovat zvuk,tak hlasitost jde zesílit na půlku původní hlasitosti.Když dám potenciometr na maximum tak se zvuk vypne.I po napájení původních kabelů je vše stejné.
Naposledy upravil(a) Luboš dne 12 pro 2010, 21:08, celkem upraveno 2 x.
Re: Zvuk jde na půl hlasitosti.Prosba o pomoc!
Zdravím
Dal jsem novej potenciometr a závada je pořád stejná.Zvuk jde na půl hlasitosti a na maximum se zvuk vypne.Kde vlastně je zesilovač zvuku? Je na přijímači nebo na řídící jednotce RX-18.Může mi někdo poradit co mohlo sprejsknout a co mám případně vyměnit?Jinak vše funguje.
Dík
Dal jsem novej potenciometr a závada je pořád stejná.Zvuk jde na půl hlasitosti a na maximum se zvuk vypne.Kde vlastně je zesilovač zvuku? Je na přijímači nebo na řídící jednotce RX-18.Může mi někdo poradit co mohlo sprejsknout a co mám případně vyměnit?Jinak vše funguje.
Dík
vše je na RX18 - přijímač je opravdu jen přijímačLuboš píše:Zdravím
Dík
obávám se, že si těžko něco vyměníš - jestli tam vidíš tu černou kapku, tak to je neviměnitelné
pokud je to jen kondík či odpor, pak snad
avšak takhle na dálku po netu těžko radit - je třeba to mít v ruce a mrknout na to
Tak to je v pr...Tak že asi koupit za 700Kč novou RX-18.Nechápu že jenom pouhou výměnou delších kabelů to takhle odešlo.To mám Tigera měsíc a zhruba tak třikrát jsem ho použil.Mám ho rozebranej a makám na jeho vizáži.
jak rikam, takhle na dalku aniz bych to mel v rukach tezko rict
muze to byt prkotina a taky nemusi
treba spatne zapojenej potak, nacle reprak, klidne mohl odejit nejaky vystup zesilovace, ....
muze to byt prkotina a taky nemusi
treba spatne zapojenej potak, nacle reprak, klidne mohl odejit nejaky vystup zesilovace, ....
Potenciometr jsem dával a zapojoval sloučenej s vypínání dle tvého návodu.Tam určitě problém nebude.Jedině jestli budeš tak hodnej a ochotnej a mrkneš se na tu RX-18. Mohu ti jí poslat poštou.Mně je jenom divný že po prodloužení kabelů se to takhle podělalo.Prakticky je to všechno nové.
jestliže ji pošleš, podívat se na ni můžu - to problém není, avšak nic neslibujiLuboš píše:Potenciometr jsem dával a zapojoval sloučenej s vypínání dle tvého návodu.Tam určitě problém nebude.Jedině jestli budeš tak hodnej a ochotnej a mrkneš se na tu RX-18. Mohu ti jí poslat poštou.Mně je jenom divný že po prodloužení kabelů se to takhle podělalo.Prakticky je to všechno nové.
Tak synovo kamarád má také Tigera ale ale je na škole v Plzni.Možná se v sobotu zastaví a zkusíme to prohodit jestli to u něj bude dělat taky.Jestli jo a na nic nepřijdeme,tak ti jí pošlu a mrkneš na to odborným okem.
Zatím moc dík za ochotu Luboš
Drzim palce. To je vse co zmuzu. V.Luboš píše:Tak synovo kamarád má také Tigera ale ale je na škole v Plzni.Možná se v sobotu zastaví a zkusíme to prohodit jestli to u něj bude dělat taky.Jestli jo a na nic nepřijdeme,tak ti jí pošlu a mrkneš na to odborným okem.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
OKLuboš píše:Tak synovo kamarád má také Tigera ale ale je na škole v Plzni.Možná se v sobotu zastaví a zkusíme to prohodit jestli to u něj bude dělat taky.Jestli jo a na nic nepřijdeme,tak ti jí pošlu a mrkneš na to odborným okem.
nedopráskněte i něco dalšího