figurky Forces of Valor
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: figurky Forces of Valor
Informoval jsem se .Je to kovový a nejezdí to.Spíš jako doplněk.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
stejně by jsi musel dodělat radlici a hydrauliku
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Tak sem dávám ta fota, myslím si, že tyto figurky jako doplněk k tanku naprosto stačí, a nevadí pokud upadnou, nebo dostanou jinou nechtěnou ránu, která by u normálních figurek, se kterými si člověk musí pohrát podstatně déle, dost mrzela.Posuďte sami.zander píše:koupil jsem pár těchto figurek, jsou sice trochu menší, ale zase to není až tak markantní rozdíl, a po trošce úprav včetně barvy, vypadají docela k světu, a určitě neudělají ostudu , doplňky ve velikosti 1/16 můžou docela klidně mít, na fotkách jsem jim pár věcí dodal , a prakticky to není ani poznat.
A hlavně cenově neublíží, a na tanku, nebo okolo něj se díky pohyblivým končetinám dají upravit do různých poloh. myslím si, že je to docela dobrá a cenově schůdná alternativa.
Fota sem šoupnu během zítřka.
Michal
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Tak i já jsem se stal majitelem němce forces of varlors. Bez okolků, figurka předčila moje očekávání a jak je tady už napsáno, natvarovat jí není problém. Po pár vylepšeních ostudu neudělá. Doplňky 1/16 výrazně větší nejsou, proto jsou tady použity. Jako vzor (nápad) posloužil velitel čety Normandie 1944 z knihy Němečtí vojáci ve II. sv. válce. Kvalita fotek nic moc (spíš nic než moc), příště dám lepší.
116. Panzer division Windhund
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Pánové,dají se někde v naši republice sehnat tyto figurky ?
Na tomto odkaze http://hrackymodely.cz/shop/forces-of-valor/?pg=2
mají pouze jednoho němce a moderní amíky.
Potřeboval bych hlavně ty amíky ale druhou světovou.
Nikde jsem nevidel, ale budu se divat. V.Milan píše:Pánové,dají se někde v naši republice sehnat tyto figurky ?
http://cgi.ebay.com/1-18-ULTIMATE-SET-6 ... 2c5bf6ac6c
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
To je přesně to co sháním.
Rudynovi jsem nedávno slíbil že nafotím nové figurky, co jsem ponakupoval na ebay. Bohužel teď nemám čas je nafotit pořádně, tak alespoň pár fotek z knihovničky, kde postávají mezi rozdělanými tanky.
Na poslední fotce je vidět malá radost v podobě 88mm náboje - neodolal jsem a musel jsem si ho na asiatam koupit.
Milan: V ČR jsem je nikde jinde neviděl, proto nakupuji přes ebay z hong kongu- pokud bys chtěl tak se můžeme domluvit a nakoupím ti je. Jinak nejvíce figurek mají američtí prodejci, ale ty mrchy posílají jen po USA.
Na poslední fotce je vidět malá radost v podobě 88mm náboje - neodolal jsem a musel jsem si ho na asiatam koupit.
Milan: V ČR jsem je nikde jinde neviděl, proto nakupuji přes ebay z hong kongu- pokud bys chtěl tak se můžeme domluvit a nakoupím ti je. Jinak nejvíce figurek mají američtí prodejci, ale ty mrchy posílají jen po USA.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj Inkvi.
Na to, že to jsou tzv. kloubáci vypadají dobře. Ještě mi prozraď, kolik vychází jeden kousek ?
Na to, že to jsou tzv. kloubáci vypadají dobře. Ještě mi prozraď, kolik vychází jeden kousek ?
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Záleží na kurzu, počtu objednaných figurek(náklady na doprav) a štěstí, na kterého prodejce zrovna narazíš. Ale cena za kus mi zatím vychází do 250Kč/kus.