Sraz Cvrčovice
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: Sraz Cvrčovice
Ahoj Mílo.
Jelikož byl nakonec dost fofr (viz. mé "kleklé americké auto") musím ti ještě jednou poděkovat za to, že jsi uspořádal sraz u tebe doma. Počasí vyšlo a všichni co se účastnili byli určitě spokojeni. Pozdravuj tvoji paní a někdy zase na viděnou. RUDYN
Jelikož byl nakonec dost fofr (viz. mé "kleklé americké auto") musím ti ještě jednou poděkovat za to, že jsi uspořádal sraz u tebe doma. Počasí vyšlo a všichni co se účastnili byli určitě spokojeni. Pozdravuj tvoji paní a někdy zase na viděnou. RUDYN
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Mně se to taky líbilo,ale od určité hodiny si toho moc nepamatuju.Bylo to pro mně dost náročný.Makal jsem již dva dny předem aby to klaplo.A projevila se únava - respektive pivo.Jinak všem zůčastněným děkuji za návštěvu a ti co nedojeli tak mněli smůlu.A na dalším srazu to opět rozjedeme.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Čumín na forum a odpovídám a najednou zjišťuji že jsem v práci zůstal sám.....
Jinak se nám to forum po Lešanech nějak rozjelo...myslím nové členy co začali komunikovat.
Jinak se nám to forum po Lešanech nějak rozjelo...myslím nové členy co začali komunikovat.
Počkej až tě jednou v té práci zamknou zaloměj klíč v zámku a zahoděj klíčeMilan píše:Čumín na forum a odpovídám a najednou zjišťuji že jsem v práci zůstal sám.....
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Bude se někomu chtít přijet tuto sobotu 6.11. na nějaké to domácí ježdění ?
Má být 13 stupňů,polojasno.Už to bude asi letošní poslední ježdění.Přijede zatím Radek z Rohatce.
Tak se hlaste ...
Má být 13 stupňů,polojasno.Už to bude asi letošní poslední ježdění.Přijede zatím Radek z Rohatce.
Tak se hlaste ...
Jako vždy to už musím konzultovat s manželínou!
Copak se ti da rict ne Milane? Uvidim jak na tom budu s casem. Koncem tydne (Ctvrtek) bych to jeste potvrdil. VladaMilan píše:Bude se někomu chtít přijet tuto sobotu 6.11. na nějaké to domácí ježdění ?
Tak se hlaste ...
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky