Ako na redukciu prevodovky 3:1
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Re: Ako na redukciu prevodovky 3:1
pánové ještě jde o hlučnost....to je velmni důležité, neboť pak to nepříjemně hučí....vím, že jsem to Mílo u některých tvých tanků poměrně hodně slyšel, ale je možné, že v dnešní době se vylepšily. Zároveň si nejsem jist, zda-li to nebyly ještě stará provedení....před 3:1
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Teď mažu mazivem s teflonem a poupravoval jsem repráky.Místo těch děravejch čínskejch jsem udělal nové bedýnky a vše se velmi zlepšilo.Na Tamce mám redukce.Taky se teď s ní dá jezdit.Předtím to bylo necitlivé a rychlé.Mněl jsem tam asi ten první typ převodovek.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
ty Mílo u mé tamky....když si chci opravdu modelově pojezdit, tak to zvládnu i bez redukcí...ale chce to citovku...
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Možná máš jiný převodovky.Ale stejně mě to sr... .Teď je to paráda.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
když to vezmu obecně, tak čím pomalejší jízda....tím je vše věrnější
Do redukcí na základní převodovku jsem šel čistě z finančních důvodů. Za ušetřenou tisícovku si kupuji pořádný akumulátor.
Na videu je dobře slyšet jaký randál ty převodovky dělají - přitom řve jen jedna, druhá čochtá mnohem míň a při zapnutém zvuku není slyšet.
A nakonec to beru jako dočasné řešení, pokud bude tank ještě chvíli jezdit bez závad a já z něj budu mít radost tak pak do něj klidně dál zainvestuji...
Na videu je dobře slyšet jaký randál ty převodovky dělají - přitom řve jen jedna, druhá čochtá mnohem míň a při zapnutém zvuku není slyšet.
A nakonec to beru jako dočasné řešení, pokud bude tank ještě chvíli jezdit bez závad a já z něj budu mít radost tak pak do něj klidně dál zainvestuji...
Toto odhlučnění jsem měl už na svém prvním Pershingu a musím dodat že funguje super
Tak,tak vašnosti mají pravdu není na to si to pořádně vychutnat jak se tank pohybuje po terénumrst píše:když to vezmu obecně, tak čím pomalejší jízda....tím je vše věrnější
Nedalo mi to, tak jsem tančík prohnal po prudších svazích. Jediným problémem byla nedostatečná hmotnost a tudíž malá adheze. Ale stejně jsem si to s tančíkem užili...
První půlku videa jsem jel naplno, druhou jsem se pak snažil jet slušněji, i když mi přijde že při otočce na místě proporcionální zrychlení nefunguje.
http://www.youtube.com/watch?v=14_vS-x74tQ
První půlku videa jsem jel naplno, druhou jsem se pak snažil jet slušněji, i když mi přijde že při otočce na místě proporcionální zrychlení nefunguje.
Pekne video, a hudba! . Jinak jsem rad, ze se podarilo rozpoutat takovou diskusi. V.S.inkvi píše:Nedalo mi to, tak jsem tančík prohnal po prudších svazích. Jediným problémem byla nedostatečná hmotnost a tudíž malá adheze. Ale stejně jsem si to s tančíkem užili...
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky