RC Náchod 17.5. 2025
Re: RC Náchod 17.5. 2025
Ahoj Petře , napiš si mne do seznamu ....
Pánové měl bych nějaké dotazy, jedná se o jednodenní akci? Popř. je možnost někde přespat? V náchodě jsme dělali na pivovaru, tak snad si tam budu pamatovat kde jsme byli ubytovaní. Mám to docela daleko, rád bych přijel.....ale nějak už nezvládám "Milanův styl" vyjedu ve tři ráno a ve tři ráno se z akce vrátím.
Je to jednodenka. Na stránkách pořadatele je jen termín akce, ale žádné další ( v tuto chvíli ) podrobnosti. Zjistím, jestli to budou řešit nějak "centrálně".
Díky Petře, koukal jsem na to a mám to něco málo nad tři hodinky jízdy, to by se dalo zvládnout i za jeden den kdyby byl začátek kolem deváté
Začátek je plánován na desátou a konec okolo šesté večer.
Tady čerstvá aktualizace informací od pořadatele akce:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=61 ... 4178747840
.... a další dotazy typu:
Potřeboval bych pak vědět: kolik vás cca bude, kolik kusů techniky. Jak vás mám prezentovat - název skupiny, jestli nějaké sociální sítě, web. Logo?
Prezentovali bychom to tedy pod "Mujtank.cz" a na počet účastníků není zatím žádný limitní datum, ale kdo máte ještě zájem se zúčastnit, tak prosím dejte vědět. Máme už určené místo a bude to západně na tom od toho praporku dle fota ve vláknu.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=61 ... 4178747840
.... a další dotazy typu:
Potřeboval bych pak vědět: kolik vás cca bude, kolik kusů techniky. Jak vás mám prezentovat - název skupiny, jestli nějaké sociální sítě, web. Logo?
Prezentovali bychom to tedy pod "Mujtank.cz" a na počet účastníků není zatím žádný limitní datum, ale kdo máte ještě zájem se zúčastnit, tak prosím dejte vědět. Máme už určené místo a bude to západně na tom od toho praporku dle fota ve vláknu.
Naposledy upravil(a) PetrNC dne 03 úno 2025, 07:06, celkem upraveno 1 x.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Ahoj Petře napiš si nás s otazníkem, když to půjde vyvezu rodinu.
O.K. jsi tam
Lehká změna našeho místa viz. foto.