STEYR 1500A, 1:18
- Ivan
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Absolova 89, 624 00 Brno
STEYR 1500A, 1:18
Tankistům ZDAR
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
Re: STEYR 1500A, 1:18
Zajímavé. Škoda, ze to neudělali v 1/16.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Model jsem viděl v Německu, za ty peníze to ujde, má to kouřový a zvukový modul a celkově dost funkcí.
auto sa mi paci, sikovny modelar by ho mohol prerobit aj na valmik, skrinovy radiovoz, autobus, flak nakladak...
ma trochu velku medzeru mezi kolesami a blatnikami
ked sa auto dostane do predaja u nas bude cena najmenej raz tolko
Ahoj,tento týden mě došel z aliexpresu steyr,objednal jsem si v německé tříbarevné kamufláži a plnou verzi se všemi funkcemi,budu ho mít se staženou střechou abych tam mohl dát figurky.Je to docela těžký model,takže při jízdě neskáče jako bakelitaky švimwageny,v měkkém písku se ale zahrabe,má 4 režimy zatáčení,přední náprava,obě na malý poloměr,zadní,obě stejně,takže jede šikmo,má osvětlené budíky na přístrojovce což vypadá parádně.Ted zbývá dat obtisky,trochu opotřebení a může vyjet.To měřítko zas není takový problém,v davu se to ztratí.Stál 2869 Kč
Stavím pro radost,na centimetry nehledim!
Já jsem si pořídil už druhý, oba v původní "pískové", nástřik si chci udělat sám- jeden bude se staženou střechou, druhý s vytaženou. Je to velmi podařený model, škoda jen toho měřítka. Penu jsem už u jednoho vyměnil za pneu z Fordu GPA od Torra - vypadá to lépe.
auto vypada velmi dobre, je nejaka moznost trochu znizit podvozok aby bola trochu mensia medzera medzi kolesom a blatnikom?
je k autu nejaka vhodna figurka sofera, pasoval by do auta sofer z schwimmwagenu?
V profi verzi modelu jsou nové olejové tlumiče, které když se úplně povolí, tak podvozek trochu sníží. Já jsem u jednoho Steyra už vyměnil pneu za ty z Fordu GPA, což pomůže více.
Model nahoře má vyměněné pneu a tlumiče, model dole má ještě vše původní.
Model nahoře má vyměněné pneu a tlumiče, model dole má ještě vše původní.
Ahoj
Zabudol som sa opýtať, čierna umelá hmota z ktorej sú niektoré časti auta to je tá ťažko lepitelna a spracovatelna umelina z ktorej heng long lisuje tankové pásy?
Zabudol som sa opýtať, čierna umelá hmota z ktorej sú niektoré časti auta to je tá ťažko lepitelna a spracovatelna umelina z ktorej heng long lisuje tankové pásy?
Ahoj,trocha práce hotová,udělaná povrchovka,výměna amerických kanystrů za německé,práce na figurkách,je poznat že je to 1:18,figurky jsou přerostlé ale obrousí se prdele a trochu amputují nohy a časem se to ohledí
Stavím pro radost,na centimetry nehledim!