Merkava Mk IV - Milan88
Merkava Mk IV - Milan88
Ahoj,říkal jsem,že už žádný tank nebudu pořizovat,ale na jaře jsem to přehodnotil a rozhodl se pořídit modernu.Dneska konečně celníci po doplnění údajů tank pustili,takže by tento týden méhl být doma.Vybíral jsem mezi dvěma typy,koupit v plné verzi abych zase nemusel půl tanku vyměnit jak u KV 2.Cenově byly stejné,první T90 ta ale neměla zákluz hlavně,takže náklady navíc.Vyhrála Merkava Mk IV.Cena 11000 Kč,čínan dal slevu 3000Kč,celníci CLO 0,DPH 1750 Kč,služby 350Kč.Takže do jara mám co prznit.Zatím jsem koupil publikaci fotek 1000Kč a figurky,zase baby protože izralce nikdo nedělá,němec za ně chce 50 éček za dvě,čínan 320Kč.Zatím plním počítač fotkama a obrázky,nápadů mám hodně ale nevím co uskutečním.
Stavím pro radost,na centimetry nehledim!
Re: Milan88
Už je to doma?
Zatím ne,dneska to pustila celnica,počítám,že do pátku bude
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj!
Viděl jsem dnes model Merkavy naživo, bude to málo vídaný stroj na našich akcích. R.R.R.
Viděl jsem dnes model Merkavy naživo, bude to málo vídaný stroj na našich akcích. R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
zaujimave je ze meno tanku pocitacovy prekladac prelozi ako kočárek.
מרכבה - kočárek
Ahoj,Merkava vybalená,odzkoušená,teď začne zdlouhavá práce na konečné podobě
Do jara se mě to snad podaří.
Chtěl bych poprosit admina jestli by bylo možné udělat nové téma v moderní technice,toto téma přejmenovat /Merkava Mk IV /a tyto příspěvky tam dát.Mě se tam nepodařilo vytvořit nové téma.
Děkuju
Do jara se mě to snad podaří.
Chtěl bych poprosit admina jestli by bylo možné udělat nové téma v moderní technice,toto téma přejmenovat /Merkava Mk IV /a tyto příspěvky tam dát.Mě se tam nepodařilo vytvořit nové téma.
Děkuju
Re: Merkava Mk IV - Milan88
azijsky modelar ukazuje odtiene farieb ktorymi natrel kovove casti tanku
Ahoj,chvílama po večerech se snažím něco dělat,navěšel jsem doplnky,řetízky a ještě musím udělat konstrukci s pletivem proti dronům,pak všechno rozeberu,doplním ložiska na hnací hřídele a začnu barvit
Škoda, že se toho nedožil Mirek. Moderních tanků moc není.