Vlečka na železnici
Re: Vlečka na železnici
Jj, díky, právě z toho mám ty samply. Zhasnutí motoru je pak z jiného videa.
- Ivan
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Absolova 89, 624 00 Brno
Péťo, máš to krásné !!!!
Tankistům ZDAR
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
Tak hotovo. Musím říci, že projekt mi zabral více času než jsem si plánoval, ale bylo to dáno poměrně dlouhými "pauzami" v realizaci. Musím také říci, že postavit tank ( německý a samozřejmě do určité "hloubky" detailu ), je mnohem jednodušší
Chci také tímto poděkovat Jendovi26 za poskytnutí souborů pro tisk řidiče a vytisknutí loga TATRA, na čelní masku
... a tady je pár foteček :
A tady je videjko zdvihu korby závitovým teleskopickým pístem, který funguje přesně tak, jak jsem ho zkonstruoval. Maximální úhel zdvihu korby, při plně vysunutém pístu, činí 47°. Hlučnost převodovky pístu je dána jednak kombinací samotných převodů a také větší zubovou vůlí mezi ozubenými kolečky, protože z hlediska funkce nebylo možné udělat převodovku prachotěsnou.
Chci také tímto poděkovat Jendovi26 za poskytnutí souborů pro tisk řidiče a vytisknutí loga TATRA, na čelní masku
... a tady je pár foteček :
A tady je videjko zdvihu korby závitovým teleskopickým pístem, který funguje přesně tak, jak jsem ho zkonstruoval. Maximální úhel zdvihu korby, při plně vysunutém pístu, činí 47°. Hlučnost převodovky pístu je dána jednak kombinací samotných převodů a také větší zubovou vůlí mezi ozubenými kolečky, protože z hlediska funkce nebylo možné udělat převodovku prachotěsnou.
Naposledy upravil(a) PetrNC dne 16 bře 2024, 18:21, celkem upraveno 1 x.
Za mě naprostá paráda, těším se až to někde uvidím naživo
Jen nevím jak ostatním, ale mě nejde přehrát to video.
Jen nevím jak ostatním, ale mě nejde přehrát to video.
Už je to opravené ....
Funguje to poradně
Velká poklona Tobě i této ikoně, prostě bomba.
Petře klobouk dolů a smekám až k zemi , perfektní páce a moc hezký model ..... Už se těším až ho uvidím v reálu , krásný večer přeje Milan
Moc pekny kousek
V týmu s Drozd60,
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ