Pechy tankodrom
Pechy tankodrom
Dokončil jsem tři nové domy do městečka na můj tankodrom. A další stavby jsou v procesu návrhů . Jedná se samozřejmě o 3d tisk
Re: Pechy tankodrom
Járo, ty domy vypadají velice luxusně. Jako "živý". Paráda
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj Pechy!
Moc pěkné chalůpky!!! Těším se na nějakou žánrovou fotku. Vyfoť prosím Tě každý domeček zvlášť, a dej na forum jeho větší foto. Potěšíš tím moje stárnoucí oči.
P.S. Snad se mi někdy zadaří vyfotit ty moje "RC krámy" u tvých domů.
R.R.R.
Moc pěkné chalůpky!!! Těším se na nějakou žánrovou fotku. Vyfoť prosím Tě každý domeček zvlášť, a dej na forum jeho větší foto. Potěšíš tím moje stárnoucí oči.
P.S. Snad se mi někdy zadaří vyfotit ty moje "RC krámy" u tvých domů.
R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Veľmi pekné.
Doma mě chtějí s tanky vyhodit, který je volný k nastěhování?
Radek
Radek
Tak další velkolepá stavba
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Ahoj!
Chybí "srdíčko" ve dveřích !!! Musíš jej doplnit !!!
Chybí "srdíčko" ve dveřích !!! Musíš jej doplnit !!!
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Další boudy na tankodrom. Jaro je za dveřmi tak se pustím do udržby a obnovy toho co zima poškodila.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Nejenom model mlýna, všecko to má super !!!
P.S. Pechy, chceš poslat fotky zrekonstuovaného větrného mlýna, co stojí mezi obcemi Čejkovice - Starý Poddvorov, okres Hodonín?
Mlýn je celý dřevěný, základní konstrukce mlýna je hranatá, má tvar kvádru a sedlovou střechu.
R.R.R.
P.S. Pechy, chceš poslat fotky zrekonstuovaného větrného mlýna, co stojí mezi obcemi Čejkovice - Starý Poddvorov, okres Hodonín?
Mlýn je celý dřevěný, základní konstrukce mlýna je hranatá, má tvar kvádru a sedlovou střechu.
R.R.R.