Zkoušení jiných motorů
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Re: Zkoušení jiných motorů
Ahoj dnes jsem si také koupil 480 a nedočkavě jsem to tam zamontoval ale při běhu naprázdno bez pásů jsem to nechal bežet 10 min a zdá se mi že se ta 13 více hřeje a motory se mi také moc nezdají momentem, na motory jsem úplný amatér a nemá na to vliv zaběhnutí uhlíků?díky pancíři zdar
Váš Šaryk
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
tankáni dnes jsem to projel a 13 se moc hřeje mám tam 14 ale nevím jestli neshoří nechci ji riskovat
Váš Šaryk
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
nevím jak je to možné že martinovi to ta jednotka vydrží ,mě se z ní při zátěži (jízda do prudkého kopce)zakouřilo, naštěstí se jen vyhřál natištěný spoj konkrétně lak tak jsem to zaplácl silikonem a po druhé to už pokoušet radši nebudu dám tam ty původní motory ovšem jsem zjistil že 14 dává více proudu než 13 .Potřebuji ted sehnat 14 nemáte někdo navíc díky honza.
Váš Šaryk
Mozna by se to dalo uchladit vetrakem, ale riziko spaleni tu je!
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
Možná lepší než větrák by bylo nalepit tyto chladiče na nejexponovanější místa. Konkrétně já používám ty od Scythe za 264,- na chlazení pamětí na různých grafických kartách , je tam velky vyběr pasivů. http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... am%C4%9Bti
To taky neni marny. Nejlepe oboje. V.Wenzel píše:Možná lepší než větrák by bylo nalepit tyto chladiče na nejexponovanější místa. Konkrétně já používám ty od Scythe za 264,- na chlazení pamětí na různých grafických kartách , je tam velky vyběr pasivů. http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... am%C4%9Bti
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
u 13 by stálo za ůvahu tam je kus hliníkového plechu na tranzistorech jako chladič ale u 14 to si myslím že asi nepůjde protože tam je deska na které jsou přímo obvody
Váš Šaryk
Prodávaj se i různé teplovodivé "žvejkačky" , kterejma se dá srovnat povrch a až na to dát samotný pasiv.
Jsem jen amater,ale zajímalo by mě jestli by šlo použít motory co používáme na expediční auta?Jsou pomalé a silné já preferuji motor 55T je silný a nemá tak velký odběrový proud např:- http://www.mz-racing.net/p2196-3555-crawler-55t/ .
www.rcjc.unas.cz RC forum Jižní Čechy
-
- PzKpfw III
- 14
- Lokalita: Sedliště u Nepomuka,Plzen-jih
Pechu ,v tancích jsou motory velikosti 380-400,540ku tam nenacpeš.
Nebo hooodně blbě
Nebo hooodně blbě
M41 Buldog prodán,v okolí nejsou lidi na blbnutí.