e-day 2023
Re: e-day 2023
super modely, rozbity dom s kanonom vnutri je velmi dobre spraveny
Za mou maličkost taky parádní zážitek a díky všem, kdo se podíleli na organizaci.
Dělal jsem maximum, abych video nestříhal moc dlouho, tak snad to bude koukatelné.
Dělal jsem maximum, abych video nestříhal moc dlouho, tak snad to bude koukatelné.
Tak to se Ti povedlo, luxusní tečka za sobotní akcí. Máš vynikající cit pro kameru a záběr zajímavých momentů.
Jinak parádní setkání na závěr RC tankové sezony v ČR. Poděkování patří samozřejmě stavitelům tankodromu, který ačkoliv nevelký byl perfektní. Díky mokrému písku se daly postavit přirozené terénní překážky a bylo se kde s modely vyblbnout. Postupem času na povrchu osychal, ale podklad byl pořád vlhký a tak se dalo v terénu jezdit i s autíčkama, která se nezahrabávala.
Na závěr poděkování Vláďovi, který to celé zpunktoval.
Jinak parádní setkání na závěr RC tankové sezony v ČR. Poděkování patří samozřejmě stavitelům tankodromu, který ačkoliv nevelký byl perfektní. Díky mokrému písku se daly postavit přirozené terénní překážky a bylo se kde s modely vyblbnout. Postupem času na povrchu osychal, ale podklad byl pořád vlhký a tak se dalo v terénu jezdit i s autíčkama, která se nezahrabávala.
Na závěr poděkování Vláďovi, který to celé zpunktoval.
Shotku, moc pěkné video. Máš talent
Za mě super akce. Dokonce jsem ani neměl závadu a pořádně zajezdil...
Za mě super akce. Dokonce jsem ani neměl závadu a pořádně zajezdil...
Odkaz na celé album:
https://ronak.rajce.idnes.cz/Tiger_II_P ... -_RC_1_16/
https://ronak.rajce.idnes.cz/Tiger_II_P ... -_RC_1_16/
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
super videjko ... krása
Parádní video ....