e-day 2023
Re: e-day 2023
Ahoj,
Taky se zučastním + 1 trpaslík . Tak nás prosím připiš na seznam.
Snad se nic nepo.....e.
Díky Jirka
Taky se zučastním + 1 trpaslík . Tak nás prosím připiš na seznam.
Snad se nic nepo.....e.
Díky Jirka
Zdravím Vláďo ,
rád bych přihlásil sebe a Fandu Doležala.
moc děkuji a zdravím David 742
rád bych přihlásil sebe a Fandu Doležala.
moc děkuji a zdravím David 742
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Zdravím všechny příznivce e-day.
V pátek jsem se dozvěděl podrobnější informace k této akci.
Volňásky budou v omezené míře... předpokládám, že vždy jsem všechny uspokojil, tak by tomu mělo být i tentokrát.
Parkování je za 100,- Kč na auto/den. Bohužel se nebude moci parkovat u haly, jak tomu bylo dříve. Sám si ještě také vše neumím představit. To poznám v pátek odpoledne, kdy pojedu vše zařizovat.
Vratná kauce na vjezd k budově areálu byla stanovena na 1.000,- Kč/vozidlo. Připomínám vratná (snad hodinu lze vykládat). Je to po zkušenosti z minula, kdy tam v pátek večer a při odjezdu se všichni nahrnuli. Za 500,- Kč tam auta celý den stejně nechali parkovat. Okolo muzejní haly není moc místa a tak chtějí většinu aut tímto způsobem dostat na parkoviště.
V pátek to vidím, že bych přijel okolo 16:00-17:00 hod.
Sobota začíná v 8:00... open doors od 9:00 program
V pátek jsem se dozvěděl podrobnější informace k této akci.
Volňásky budou v omezené míře... předpokládám, že vždy jsem všechny uspokojil, tak by tomu mělo být i tentokrát.
Parkování je za 100,- Kč na auto/den. Bohužel se nebude moci parkovat u haly, jak tomu bylo dříve. Sám si ještě také vše neumím představit. To poznám v pátek odpoledne, kdy pojedu vše zařizovat.
Vratná kauce na vjezd k budově areálu byla stanovena na 1.000,- Kč/vozidlo. Připomínám vratná (snad hodinu lze vykládat). Je to po zkušenosti z minula, kdy tam v pátek večer a při odjezdu se všichni nahrnuli. Za 500,- Kč tam auta celý den stejně nechali parkovat. Okolo muzejní haly není moc místa a tak chtějí většinu aut tímto způsobem dostat na parkoviště.
V pátek to vidím, že bych přijel okolo 16:00-17:00 hod.
Sobota začíná v 8:00... open doors od 9:00 program
Ahoj kluci , omlouvám se ale ze zdravotních důvodů se zítřejší akce numůžu zůčastnit .... Moc mne to mrzí a ať se Vám akce vydaří . Budu se těšit na fotky , krásný den přeje Milan
Ahoj,
byla to velmi pohodová akce s dobrými kamarády a ( dle mého soudu ) vyšší návštěvností, než vloni. Děkuji také Karlu Pádárovi z firmy EDUARD, za jeho péči o nás a možnost realizace a Vláďovi Mrštinovi za jeho pohostinnost
byla to velmi pohodová akce s dobrými kamarády a ( dle mého soudu ) vyšší návštěvností, než vloni. Děkuji také Karlu Pádárovi z firmy EDUARD, za jeho péči o nás a možnost realizace a Vláďovi Mrštinovi za jeho pohostinnost
Ahoj. Parádní akce. Zde pár fotek.
Pánové, vypadá to parádně Příští rok si budu muset udělat čas, jen mě trochu děsí že je to na jeden den a vyjíždět ráno přes 3/4 republiky a vracet se v noci mě odrazuje, ale zkusím ukecat Milana88, ten tyhle štreky zvládá
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Drake to jde vyřešit stejně jako s Petrem .. přespiíte v hostinském pokoji
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
díky všem... doufám, že jste si to užili, tankodrom byl možný projíždět nekolika směry... tak se snad každý vyřádil
páteční zkoušky jízdních vlastností soupravy
páteční zkoušky jízdních vlastností soupravy
Naposledy upravil(a) mrst dne 24 zář 2023, 13:13, celkem upraveno 1 x.