projekt tanku odplaty
projekt tanku odplaty
,zase jsem přemýšlel co dělat když se nudím,nahrála mě náhoda,spolupracovník mě daroval nevhodný dárek,bagr.Udělám z něj tajnou zbran ,Hitler by zaslzel dojetím a pravověrní členové fora,kteří se drží historie pokladů zaslzí hrůzou.Začal jsem řezat a dodávat zbytky co dům dá.
Stavím pro radost,na centimetry nehledim!
Re: projekt tanku odplaty
Paráda.
- Max
- PzKpfw V - Panther
- 7
- Lokalita: Dobruška a okolí...
Jsem zvědav co z toho vypadne.
To bude nějaký MadMax
To bude nějaký MadMax
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Bude to klasika od Milana !!! Německý "Paperpanzer". Zadní část "zaplachtuje", ať se nemusí trápit s detailama a stroj je na světě. https://karopka.ru/community/user/11566 ... 00#cmtlist
P.S. Milane, dokonči jej prosím na premiéru v Kyjově. Těším se na překvapené pohledy neznalých diváků.
R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Ahoj Rudy,to se nedá stihnout,moc práce doma a u dcery, zatím znovu predelavvam podvozek hotový bude asi po zimě
Ahoj,po chvilkách se snažím dělat,podvozek je už udělaný a zprovozněný,teď pomalu pokračuju na nástavbě a vymyslel jsem si takovou blbost do vnitř,ale nevím jestli to technicky zvládnu a budeli to funkční.Do jara je času dost tak uvidím.
Ahoj,zase malý posun v práci,podařilo se mě zprovoznit sekundární zbraň-granátomet WK SPR a dodělal jsem věž,teď dodělat doplňky a začít finální lakování.
Milane zatím to vypadá dobře Budem příští sezonu počítat kolik lidí přesvědčíš že to němci reálně měli? Já myslím že docela hodně
Ahoj Martine, stačí přesvědčit Vláďu a model je zlegalizovany, ať mě někdo přesvědčí, že to Němci neměli, dílny wermachtu byly všemocné a nevyzpytatelné
Ahoj,základní kamufláž šplíchlá,tank oživený,ted dodělat doplňky,obtisky,lehcezarášit a může jít do boje