To je mazec
Re: To je mazec
Jejich problémi a Gatesovo konto,tak si můžu pískat oni už nevědi ty novináři co by napsali
-
- PzKpfw IV
- 15
- Lokalita: většinou Praha - občas Kosova Hora
Dneska jsem při modelaření poslouchal právě ČRo (nic jinýho u babičky na chalupě nechytím) a tam to byla hlavní zpráva dne. Dokonce se tam o tom byvili rádoby odborníci a historikové...
V první chvíli jsem myslel, že to přejdu s pousmáním, ale vzhledem k tomu jakou tomu věnovali pozornost tak mě napadalo, že za chvíli nám zakážou dělat naše modýlky, protože bychom mohli propagovat nějaké nevhodné hnutí ...
Tak jsem se vykecal a můžu jít v klidu kuchat tanky než mi to zakážou dělat podle historických předloh...
V první chvíli jsem myslel, že to přejdu s pousmáním, ale vzhledem k tomu jakou tomu věnovali pozornost tak mě napadalo, že za chvíli nám zakážou dělat naše modýlky, protože bychom mohli propagovat nějaké nevhodné hnutí ...
Tak jsem se vykecal a můžu jít v klidu kuchat tanky než mi to zakážou dělat podle historických předloh...
To ještě nic není ale až se začne bourat vše co postavili Nacisti a komunisti protože to je taky špatný,to teprve bude mazec,jo a Žižka byl vlastně taky tyran tak to v Praze budou bourat a likvidovat asi celí Žižkov
At si to ti píííííp namažou na hlavu pomazánkové máslo
Upraveno do slušné podoby pajakem7
Upraveno do slušné podoby pajakem7
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj klucí.
Chápu plně vaše rozhořčení. Zkusme ale zůstat slušnými lidmi a slušným tankovým fórem !!!
Chápu plně vaše rozhořčení. Zkusme ale zůstat slušnými lidmi a slušným tankovým fórem !!!
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !