e-day 2023
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
e-day 2023
Zdravím příznivce této akce, který se bude konat opět v Muzeu obrněné techniky v Milovicích....
23.9.2023
.... zatím beze změn oproti loňské akci
Moc bych toho neměnil, předpokládám stejné místo v hale v Milovicích. Loni byl super prostor na ježdění... tedy nechal bych vše shodné včetně kolejí a silnic. Dalo se jezdit až pěti modely zároveň v jednom směru.
kdo má zájem... hlaste se ... zajistím volné vstupenky
23.9.2023
.... zatím beze změn oproti loňské akci
Moc bych toho neměnil, předpokládám stejné místo v hale v Milovicích. Loni byl super prostor na ježdění... tedy nechal bych vše shodné včetně kolejí a silnic. Dalo se jezdit až pěti modely zároveň v jednom směru.
kdo má zájem... hlaste se ... zajistím volné vstupenky
Re: e-day 2023
Jedu ....
Ahoj , připiš si mne do seznamu . Doufám že se tan dostanu ....
pokud mi do toho nic nevleze, rád zas pojedu
Ahoj. Hlásím se.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
seznam účastníků... jsem rád, že se hlásíte... to bude hodně silná sestava
PetrNC
Shotek
miki7277
Jenda26
Martin M.
mrst
Rob
LK88
Jarin
Kremak432
tydit8k
PetrNC
Shotek
miki7277
Jenda26
Martin M.
mrst
Rob
LK88
Jarin
Kremak432
tydit8k
Naposledy upravil(a) mrst dne 06 zář 2023, 20:51, celkem upraveno 5 x.
Taky se hlásím.
Odkaz na celé album:
https://ronak.rajce.idnes.cz/Tiger_II_P ... -_RC_1_16/
https://ronak.rajce.idnes.cz/Tiger_II_P ... -_RC_1_16/
Ahoj vsichni, po dlouhe dobe bych se mel taky nekam vydat, takze se hlasim, snad to vyjde
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Ahojte všichni.
nyní mi byla od majitele Eduardu zaslána potvrzující SMS se souhlasem na účast e-day 2023
Plán je následující...
V pátek se dojedu podívat na přesné umístění tankodromu a doufám, že místo bude stejné jako loni. Přesné místo doposud nevím, ale určitě bude uvnitř haly . Zároveň dovezu plachtu a písek. Petr ... pan hlavní železničář by měl dovézt koleje a mašiny. Tedy stavba v pátek.
V sobotu bude už jenom předvádění.
Kdo bude nahlášen, tak chci pro něj "volňáska" případně, když to vyjde, tak i pro doprovod, ale to neslibuji
nyní mi byla od majitele Eduardu zaslána potvrzující SMS se souhlasem na účast e-day 2023
Plán je následující...
V pátek se dojedu podívat na přesné umístění tankodromu a doufám, že místo bude stejné jako loni. Přesné místo doposud nevím, ale určitě bude uvnitř haly . Zároveň dovezu plachtu a písek. Petr ... pan hlavní železničář by měl dovézt koleje a mašiny. Tedy stavba v pátek.
V sobotu bude už jenom předvádění.
Kdo bude nahlášen, tak chci pro něj "volňáska" případně, když to vyjde, tak i pro doprovod, ale to neslibuji