Upevnění korby k vaně podvozku
Upevnění korby k vaně podvozku
Jelikož jsem při neustálých opravách ,musel vždy před rozebráním tanku demontovat pasy a uvolnit několik vrutů.Rozhodl jsem se tento krok zjednodušit.Po několika pokusech s magnety a podobně jsem spoj vyřešil dvěma šrouby.Viz foto.Šrouby jsou označeny a v předu je maskován sítí.Uvnitř vany jsou Al hranolky se závitem.Demontáž je nyní jednodušší a nehrozí stržení závitu v plastu.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: Upevnění korby k vaně podvozku
Adame pěknej tank,jen by to chtělo ho lépe nafotit a umístnit na forum.Ať máme nějakou inspiraci.
Přesně jak píše Milan nebojte se ukázat svoje MAZLÍKY.Milan píše:Adame pěknej tank,jen by to chtělo ho lépe nafotit a umístnit na forum.Ať máme nějakou inspiraci.
Pancíři Zdar
francuzsky modelar vymyslel upevnenie korby k vane podvozku pomocou magnetu,stuplov od vina a kuska odlamovacieho nozika
ma tam aj ako znizit vysku podvozku na t 34
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Tak to ten frantík musel mít v sobě aspoň 2,5 promile protože vymyslet to za pomocí zalamovacího nožíku to je fakt modelařina jak bejk
Kingtiger Sd.kfz. 182
Frantíci k věcem přistupují nekonvenčně. Stačí se podívat, jak opravovali některé staré dodávky. Utržené panty zadních dveří nahradili skoro čímkoliv. Důležitá byla funkce. Tento hoch k tomu asi přistupuje podobně.
Myšlenka ale dobrá.
Radek
Myšlenka ale dobrá.
Radek