Motorky - prosím o radu

Zeptejte se ostatních uživatelů nato, co Vás zajímá, nebo s čím potřebujete pomoct.
Odpovědět
sourekv
Administrátor
Administrátor
15
Lokalita: Praha

Re: Motorky - prosím o radu

Příspěvek od sourekv »

Asi bych postupoval metodou pokusne vymeny dalsich casti s cilem najit tu vadnou. Ja jiz nemam elektroniku HL (elmod ma mimo jine pojistky). Mohu pujcit jen prevodovky s motorem, ale jiz bez HL konektoru. Takze ti radil sehnat nekoho jineho z Prahy na pujceni vysilacky a motoru. Hodne stesti s opravou.
Vlada ssad
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
sourekv
Administrátor
Administrátor
15
Lokalita: Praha

Re: Motorky - prosím o radu

Příspěvek od sourekv »

zokott píše:Zdravím,

ve Smržovce byl můj problém vyřešen, takže se dovolím podělit pro případné další "elektroamatéry". Stačilo na plus a mínus póly motorku naletovat kondenzátory a to stejné, jako jsou na jednotlivých výstupech motorků. Jsou kapkovité, žluté s číslem 104 a ve spec. prodejně na mně nekoukali jak na blázna... Rušivý pískot zmizel (ozve se potlačeně jen při chodu) a výměnou RX18 za Elmod prý se to vyřeší úplně! Takže objednávka šla již do světa.
Pavle, ještě jednou děkuji.
Jak o tom tak premyslim tak bych jeste odruseni doplnil civkami. Az vyrobim fungujici prototyp tak zverejnim schema. Vlada
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
ado75
PzKpfw II
PzKpfw II
12
Lokalita: Banská Bystrica

Motorky - prosím o radu

Příspěvek od ado75 »

Mám problém môj Tiger HENG LONG kovový tunning ťažšie zatáča do strán ( vľavo a vpravo ). Keď som dal dole pásy a rozobral vrchu korbu tak som to skúšal púšťať cez vysielačku naprázdno a postrehol som, že jeden z motorčekov ľavý niekdy reaguje neskôr ako motorček vpravo. Dokonca to vyzerá, že ľavý motorček má niekedy aj slabšie otáčky a to hlavne keď zadám jazdu do boku ( vľavo, alebo vpravo ). Myslíte, že je to chybou motorčeka, alebo je studený spoj ? Je jedno, či je batéria úplne nabitá, alebo má už nižšiu kapacitu. Niekedy to však funguje bez problémov. Som v tejto oblasti úplne nováčik. Tanke je ešte v záruke. Myslíte, že to treba už reklamovať. Skúste mi chalani poradiť, ďakujem. cool
Odpovědět

Zpět na „Poradna“