Jeep 1:6
Re: Jeep 1:6
Ahoj,usadil jsem vojáčky,navěšel a naházel bordel do Jeepu,na předek dal tabulku váhy(na popud Rudyna jinak by mě ukrákal¨)protože mám číslo s -S- auto s odrušením,tak ještě udělám anténu
Stavím pro radost,na centimetry nehledim!
naco sluzi valcovy predmet na pravom prednom blatniku?
auto a vojaci su super,ked by boli odfoteny pred vhodnym pozadim budu ako zivy
krabica na naboje do gulometu ostane tak alebo ju budes prerabat podla skutocnej?
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj Milane!
Máš to pěkný. To mostní číslo předek auta oživilo. Dle krámů, co jsou naskládané v autě, tvoji amíci "hulí" jednu cigaretu za druhou!!!
R.R.R.
Máš to pěkný. To mostní číslo předek auta oživilo. Dle krámů, co jsou naskládané v autě, tvoji amíci "hulí" jednu cigaretu za druhou!!!
R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Ahoj,hulím já-jejich velitel-tak budou hulit tyky
Při výjezdech budou volně ložené odstraněné,sem tam jenom naházel co jsem našel
,mas to pekny, pravda je ,kdyz jsem predelaval kettenkrad 1/6 tak jsem si taky vyhral, je to zase neco jineho nez 1/16, ikdyz toto zustane u me hlavni disciplina prave kuli velikosti, 1/6 je proste prostorove narocna, proto -zkus udelat fotku spolecnou jeepa s nekakou 16tinou pro srovnani ...
Milane krása Měl bych jen výtku k tomu řezači drátů vepředu, co si pamatuju na Jeepy na kterých jsme jezdili v KVH tak byly mnohem masívnější, bylo to minimálně odhadem ze 120/150mm vinklů.