Rozdíl mezi torro a heng long

Zeptejte se ostatních uživatelů nato, co Vás zajímá, nebo s čím potřebujete pomoct.
sourekv
Administrátor
Administrátor
15
Lokalita: Praha

Re: Rozdíl mezi torro a heng long

Příspěvek od sourekv »

Ahoj,
myslim, ze se bude lepsi podrzet Heng Longu, protoze je mnohem vetsi mnozstvi obchodu, prislusenstvi, znalosti a tanku samotnych jak muzes videt tady na foru. Torro neznam, ale kdyz ho neradi Milan tak neni co resit.
At ti to jezdi!
Vlada
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
Radek
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
15
Lokalita: Hostětín

Re: Rozdíl mezi torro a heng long

Příspěvek od Radek »

willy píše:Zdravím pánové,jsem tady nový a bez zkušeností,tak tedy prosím o radu.Vlastním tank Tiger I od heng long s kovovými pásy a hnacími koly.Nevím zda je to lepší volba než stejný tank od torra.Ten se mi zdá tedy aspoň vizuálně věrohodnější než ten můj a rozhodně se mi víc líbí.Nejsem nikterak zdatný modelář,tudíž nějakých vizuálních úprav nebudu schopen.Napadlo mne tedy,zda by na tank od torra pasovaly kovové pásy včetně kol a převodovek z mého tanku od heng long?Elektroniku by myslím nebyl problém přeskládat(někde jsem se dočetl,že elektronika od torro není tak dobrá jak od heng long)Ptám se proto,že tank od torro je k dostání s plastovými pásy a kovové se musí přikoupit za nemalé peníze,navíc ta elektronika nic moc...ta mne napadlo to prostě přeskládat.Díky za Vaše případné názory a rady.
S pozdravem Willy.
Myslím, že jsi vystihl skutečnost, Tigr od Torra je skutečně blíže skutečnosti než od Heng Longu. Já jsem koupil přesně ten tank Heng Long co máš Ty. Postupně jsem ho upravil. Všechny úpravy nemusíš dělat.
Co se týče lakýrnických prací firma Tamyia prodává barvy ve sprayi, stačí tank rozdělat, odmastit jarovou vodou plasty a přestříkat, já jsem spotřeboval dva šedé spreje. Výsledek je slušný a nic se zatím neloupe.
moje úprava je uvedena tady:

http://www.mujtank.tym.cz/tigr-c-111-t661/

Je to jen jedna z cest, můžeš zvolit jinou. Pokud opravuješ auta nebude pro Tebe nic problém. Přeju hodně úspěchů při úpravách.

Radek slol
Odpovědět

Zpět na „Poradna“