Když koukám na toho Shermana tak jsem si měl tu Smržovku doma vydupat, byla by tam spousta inspirace na Shermíka co teď předělávám., snad to vyjde příští rok.
  Když koukám na toho Shermana tak jsem si měl tu Smržovku doma vydupat, byla by tam spousta inspirace na Shermíka co teď předělávám., snad to vyjde příští rok.Smržovka ⇒ Tankové dny Smržovka
- 
				Drake

- PzKpfw VI - Tiger 
- 8
- Lokalita: Kyjov
- Stav: Offline
Re: Tankové dny Smržovka
Parádní fota od Kuldíka i Vládi.  Když koukám na toho Shermana tak jsem si měl tu Smržovku doma vydupat, byla by tam spousta inspirace na Shermíka co teď předělávám., snad to vyjde příští rok.
  Když koukám na toho Shermana tak jsem si měl tu Smržovku doma vydupat, byla by tam spousta inspirace na Shermíka co teď předělávám., snad to vyjde příští rok.

Když koukám na toho Shermana tak jsem si měl tu Smržovku doma vydupat, byla by tam spousta inspirace na Shermíka co teď předělávám., snad to vyjde příští rok.- 
				mrstAutor tématu
- PzKpfw VI - Tiger 
- 16
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Zdravím Vás,
jako asi poslední akce letošního roku bude přátelský pokec a poježdění v muzeu na Smržovce
30.12.2022 od 10:00 hod.
Tedy pár z nás se tam určitě sejde, kdyby náhodou bylo dostatek sněhu, tak se jezdí na pláních nad muzeem.

jako asi poslední akce letošního roku bude přátelský pokec a poježdění v muzeu na Smržovce
30.12.2022 od 10:00 hod.
Tedy pár z nás se tam určitě sejde, kdyby náhodou bylo dostatek sněhu, tak se jezdí na pláních nad muzeem.
- 
				mrstAutor tématu
- PzKpfw VI - Tiger 
- 16
Jak jsem výše uvedl a dnes si s majitelem potvrdil... 
Sejdeme se na místě okolo 10 hodiny a je plánováno si pokecat a zajezdit s nějakým tím kouskem ze sbírky. Jednoduše si trochu odfrknout od toho všedního shonu, vypnout a nastavit režim "pohoda" 

.
 . 
Setkání je předběžně plánováno do 14:30 - 15:00 hod..
Nejedná se o žádnou zvláštní akci... nýbrž pouze setkání s kamarády a s těmi, kterým nevadí smrad z tankového motoru

Sejdeme se na místě okolo 10 hodiny a je plánováno si pokecat a zajezdit s nějakým tím kouskem ze sbírky. Jednoduše si trochu odfrknout od toho všedního shonu, vypnout a nastavit režim "pohoda"

.
 . Setkání je předběžně plánováno do 14:30 - 15:00 hod..
Nejedná se o žádnou zvláštní akci... nýbrž pouze setkání s kamarády a s těmi, kterým nevadí smrad z tankového motoru

- 
				sakulajda

- Moderátor 
- 16
- Lokalita: Dolní Kounice
škoda té dálky, to nedávám 

- 
				Drake

- PzKpfw VI - Tiger 
- 8
- Lokalita: Kyjov
Já na tu Smržovku jednou musím dojet  Ale spíš až na jaře/v létě. (schovám se Kuldíkům do kufru mezi tanky a figurky
  Ale spíš až na jaře/v létě. (schovám se Kuldíkům do kufru mezi tanky a figurky  )
 )

Ale spíš až na jaře/v létě. (schovám se Kuldíkům do kufru mezi tanky a figurky
  Ale spíš až na jaře/v létě. (schovám se Kuldíkům do kufru mezi tanky a figurky  )
 )- 

Rudyn

- PzKpfw VI - Tiger 
- 16
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Srandičky, srandičky Draku! Měli bychom se v novém roce sejít a dát plán, kam se vydáme na akce!!!Drake píše: 28 pro 2022, 22:21 Já na tu Smržovku jednou musím dojetAle spíš až na jaře/v létě. (schovám se Kuldíkům do kufru mezi tanky a figurky
)

R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy ! 

- 
				kremak432

- PzKpfw V - Panther 
- 10
- Lokalita: Starý plzenec
Ondro, to dáš. Já jedu na Smržovku až z Přerova....... 

- 
				mrstAutor tématu
- PzKpfw VI - Tiger 
- 16
Takže se tam sejdeme okolo 10:00
já, Roman H., Vojta, Pajak a Kremák .... a nevím, kdo ještě se zastaví.

já, Roman H., Vojta, Pajak a Kremák .... a nevím, kdo ještě se zastaví.
- 
				mrstAutor tématu
- PzKpfw VI - Tiger 
- 16
dnešní přátelské posezení a akcička s jízdou
zde malá ochutnávka

zde malá ochutnávka